MobilePay er en kæmpesucces

Danske Banks mobilbetalings applikation MobilePay er blevet en kæmpe succes og er nu på vej mod et overraskende overskud.

MobilePay

MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Danskerne har taget mobilbetaling og i særdeleshed MobilePay til sig. Antallet af registrerede brugere nærmer sig 2,5 millioner, men på trods af dette har Danske Bank endnu ikke kunne se successen på bundlinien for banken. Derimod har MobilePay kostet banken et to-cifret millionbeløb.

Men alle erhvervskundernes indtog får nu tingene til at se anderledes ud. Nu sigter MobilePay mod et overraskende overskud i 2015. Det skriver Børsen, ifølge TV2.dk.

– ”Det overrasker mig, at de kommer til at lave overskuddet så hurtigt. Et overskud på to og et halvt år er hurtigere end gennemsnittet i den verden. Det er forretningernes årsgebyr for at være med i systemet, der er med til at betale det,” siger Henning N. Nielsen, seniorpartner i Pluscon.

MobilePay

Frisør Salon City Hair i Odense C tager imod MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Danske Bank mener dog, at MobilePay har givet banken en masse fordele, der opvejer de hidtidige underskud. Jesper Nielsen, chef for forretningsudvikling i Danske Bank, mener blandt andet at MobilePay har været med til at vende bankens dårlige image.

Applikationen er også tænkt i det hurtigt skiftende bankmarked, hvor de største virksomheder også i nær fremtid kommer med egne betalingsløsninger. Det er endnu uvist om Apple Pay og Samsung Pay kommer til det danske marked.

Mere til historien

MobilePay har for alvor gjort sit indtog hos de private og de små erhvervsdrivende, men også i større butikskæder – Rema 1000, Bilka og Føtex – har de nu integreret sig, som betalingsmiddel.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram