MobilePay lader dig skifte mellem flere betalingskort

Danske Bank har opdateret deres mobilbetalingsapplikation MobilePay. Den nye version giver mulighed for du hurtigt kan skifte mellem flere betalingskort.

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Den populære mobilbetalingsapplikation, MobilePay, fra Danske Bank, er blevet opdateret til en ny version, som giver flere nye funktioner.

 – MobilePay misbruges til svindel med falske annoncer

Flere af MobilePay’s brugere benytter sig af mere end ét betalingskort, eksempelvis et fælleskort med ægtefælden, firmaet eller lignende. Tidligere har det været besværligt, at skifte mellem forskellige kort i MobilePay, men den nye opdaterede applikation gør det muligt, at skifte hurtigt og nemt mellem kortene.

Alt du skal gøre nu er at vælge hvilket betalingskort (du har tilknyttet applikationen), som pengene skal trækkes fra, hvad enten du overfører eller skal betale i en butik. Dette ikon findes i bunden af skærmbilledet lige ved siden af ”slideren”, som du godkender din overførsel med.

Klikker du på dette ikon inden en overførsel eller betaling, så kommer en nem og overskuelig oversigt frem. Her kan du se de tilknyttede betalingskort. Og så er det blot at vælge hvilket kort, som du ønsker at bruge.

Tilføj flere betalingskort til MobilePay

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Nu det er blevet nemmere, at skifte mellem forskellige betalingskort, så har Danske Bank også gjort det hurtigt og nemt at tilføje flere kort til applikationen. Så du behøver ikke længere skrive kortnummer, udløbsdato, registreringsnummeret osv.

Du kan fremover benytte kameraet – ligesom det kendes fra betaling af girokort i deres (og andre bankers) mobilbankapplikation.

 – Få bonus ved MobilePay-betaling

Du kan nu tilføje et nyt betalingskort blot ved at scanne det med kameraet, som når du skal betale et girokort eller når du scanner en QR-kode. Applikationen læser så selv alle tallene på betalingskortet og derefter er det straks klar til brug i MobilePay applikationen.

Med den nye opdatering kan du tilføje seks forskellige betalingskort i MobilePay applikationen.

Danske Banks reklamefilm for funktionen

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget MobilePay til sig – i september måned blev der sat nye rekorder – både på dags- og månedsbasis. Der blev samlet overført 2,1 milliarder kroner via tjenesten.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram