MobilePay lader dig skifte mellem flere betalingskort

0

Danske Bank har opdateret deres mobilbetalingsapplikation MobilePay. Den nye version giver mulighed for du hurtigt kan skifte mellem flere betalingskort.

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)
Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Den populære mobilbetalingsapplikation, MobilePay, fra Danske Bank, er blevet opdateret til en ny version, som giver flere nye funktioner.

 – MobilePay misbruges til svindel med falske annoncer

Flere af MobilePay’s brugere benytter sig af mere end ét betalingskort, eksempelvis et fælleskort med ægtefælden, firmaet eller lignende. Tidligere har det været besværligt, at skifte mellem forskellige kort i MobilePay, men den nye opdaterede applikation gør det muligt, at skifte hurtigt og nemt mellem kortene.

Alt du skal gøre nu er at vælge hvilket betalingskort (du har tilknyttet applikationen), som pengene skal trækkes fra, hvad enten du overfører eller skal betale i en butik. Dette ikon findes i bunden af skærmbilledet lige ved siden af ”slideren”, som du godkender din overførsel med.

Klikker du på dette ikon inden en overførsel eller betaling, så kommer en nem og overskuelig oversigt frem. Her kan du se de tilknyttede betalingskort. Og så er det blot at vælge hvilket kort, som du ønsker at bruge.

Tilføj flere betalingskort til MobilePay

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)
Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Nu det er blevet nemmere, at skifte mellem forskellige betalingskort, så har Danske Bank også gjort det hurtigt og nemt at tilføje flere kort til applikationen. Så du behøver ikke længere skrive kortnummer, udløbsdato, registreringsnummeret osv.

Du kan fremover benytte kameraet – ligesom det kendes fra betaling af girokort i deres (og andre bankers) mobilbankapplikation.

 – Få bonus ved MobilePay-betaling

Du kan nu tilføje et nyt betalingskort blot ved at scanne det med kameraet, som når du skal betale et girokort eller når du scanner en QR-kode. Applikationen læser så selv alle tallene på betalingskortet og derefter er det straks klar til brug i MobilePay applikationen.

Med den nye opdatering kan du tilføje seks forskellige betalingskort i MobilePay applikationen.

Danske Banks reklamefilm for funktionen

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget MobilePay til sig – i september måned blev der sat nye rekorder – både på dags- og månedsbasis. Der blev samlet overført 2,1 milliarder kroner via tjenesten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer