Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus - nye oplysninger lækket

Samsung ventes, at sende en ny topmodel på markedet i starten af det nye år. Her er de seneste oplysninger om Galaxy S7 og S7 Plus.

Rygterne om den kommende Galaxy S7 tager for alvor til, men der har ikke rigtigt været noget visuelt på det kommende produkt – før nu.

Det skulle angiveligt være på grund af tredjeparts-tilbehørsproducenten ITSKINS, at disse billeder med den fysiske størrelse og ”generelle layout” er blevet lækket.

Præcis som tilfældet har været med Samsungs nuværende topmodel, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 Edge Plus, så kommer den næste version også i to forskellige modeller.

 - Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

Og ifølge de nyeste oplysninger, så vil Galaxy S7 (formentlig) få målene 143,37 x 70,8 x 6,94 mm, hvilket er næsten identisk med Galaxy S6. Den anden model, som altså ventes at blive Galaxy S7 Plus, får angiveligt målene 163,32 x 82,01 x 7,82 mm og minder i størrelse ret meget om de mål, som den tidligere Galaxy Mega 2 fra Samsung havde. Det skriver GSMArena.com.

Dermed forventes det altså, at Galaxy S7 Plus vil være en phablet, som formentlig får en skærm på omkring 6 tommer. Skulle dette vise sig at være rigtigt, så giver det også endnu mere mening, at Samsung har valgt, at Galaxy Note 5 ikke kommer i de danske butikker.

Det ventes i øvrigt også, at Galaxy S7 kommer med den nye hurtige processor Qualcomm Snapdragon 820, samt i en variant med Samsungs egen Exynos 8890 processor.

 - Processor-krigen raser - Samsung klar med ny Exynos-processor

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy S7, samt ej heller kommenteret på de mange rygter og spekulationer på det forventede produkt.

Mere til historien

Samsung har netop også lanceret en ny Galaxy A-serie, som kommer med et stilrent design og flere nye kamerafunktioner. Denne kommer på markedet i slutningen af januar 2016.

Læs også:
- Samsung Galaxy A5 og Galaxy A3 - specifikationer og pris
- Samsung Galaxy A7 kommer ikke til Danmark

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram