Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus – nye oplysninger lækket

Samsung ventes, at sende en ny topmodel på markedet i starten af det nye år. Her er de seneste oplysninger om Galaxy S7 og S7 Plus.

Rygterne om den kommende Galaxy S7 tager for alvor til, men der har ikke rigtigt været noget visuelt på det kommende produkt – før nu.

Det skulle angiveligt være på grund af tredjeparts-tilbehørsproducenten ITSKINS, at disse billeder med den fysiske størrelse og ”generelle layout” er blevet lækket.

Præcis som tilfældet har været med Samsungs nuværende topmodel, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 Edge Plus, så kommer den næste version også i to forskellige modeller.

 – Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

Og ifølge de nyeste oplysninger, så vil Galaxy S7 (formentlig) få målene 143,37 x 70,8 x 6,94 mm, hvilket er næsten identisk med Galaxy S6. Den anden model, som altså ventes at blive Galaxy S7 Plus, får angiveligt målene 163,32 x 82,01 x 7,82 mm og minder i størrelse ret meget om de mål, som den tidligere Galaxy Mega 2 fra Samsung havde. Det skriver GSMArena.com.

Dermed forventes det altså, at Galaxy S7 Plus vil være en phablet, som formentlig får en skærm på omkring 6 tommer. Skulle dette vise sig at være rigtigt, så giver det også endnu mere mening, at Samsung har valgt, at Galaxy Note 5 ikke kommer i de danske butikker.

Det ventes i øvrigt også, at Galaxy S7 kommer med den nye hurtige processor Qualcomm Snapdragon 820, samt i en variant med Samsungs egen Exynos 8890 processor.

 – Processor-krigen raser – Samsung klar med ny Exynos-processor

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy S7, samt ej heller kommenteret på de mange rygter og spekulationer på det forventede produkt.

Mere til historien

Samsung har netop også lanceret en ny Galaxy A-serie, som kommer med et stilrent design og flere nye kamerafunktioner. Denne kommer på markedet i slutningen af januar 2016.

Læs også:
Samsung Galaxy A5 og Galaxy A3 – specifikationer og pris
Samsung Galaxy A7 kommer ikke til Danmark

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram