Qualcomm afslører formentlig Snapdragon 820 i dag

Vi har før fået nyt vedrørende detaljerne i den kommende Snapdragon 820, men den skulle eftersigende afsløres senere i dag.

Qualcomm er førende når det gælder mobile processorer – det er i hvert fald en SoC fra Qualcomm, der ligger i de fleste smartphones, hvad enten det er Android eller Windows Phone.

Deres Snapdragon 810 er en solid mobil processor, som dog har haft problemer med overophedning i den første version, men så er blevet sendt ud i en mere solid version, som bl.a. sidder i den nye Xperia Z5 familie fra Sony.

Web-TV: Første kig på Xperia Z5-serien

Skærmbillede fra Tim McDonough's Twitter

Skærmbillede fra Tim McDonough’s Twitter

Mere nyt senere

Vi har før skrevet lidt om, hvad der forventes af den nye processor, som også er blevet nævnt af Qualcomm, men vi ved langt fra de fulde detaljer. Dem skulle vi dog blive klogere på i dag 12:15 ET, hvis vi skal tro på marketinglederen Tim McDonough, som har fulgt op på den nye chip, og efter sigende også har kunne svare på forskellige spørgsmål omkring den via Twitter.

Kampen spidser til

Med nyheden omkring Huawei’s kommende bæst af en chip, samt Apples A9 processor, der er at finde i de nye iPhones, spidser kampen gevaldigt til.

Samsungs kommende Exynos til deres næste topmodel, bliver formentlig heller ikke at kimse af, så vi må forvente, at Qualcomm er klar med et bæst tilsvarende – hvis ikke overgående – de andre. Spændende er det i hvert fald det der sker netop nu på processormarkedet.

Det bliver spændende at få flere detaljer på den kommende SoC, og så må vi håbe at den ikke bliver en måde at holde fingrene varme på i den kolde tid.

Mere til historien

Intel’s Core M processor bliver også testet til kommende smartphones, hvilket kan bringe kræfterne op på en andet niveau.

Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra har Qualcomm-chip i Danmark – men!

Den nyeste Galaxy-topmodel, S24 Ultra, har Qualcomms nye superprocessor. Der er bare et MEN!

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram