Intel Core M processorer bliver testet i smartphones

Kort nyt: Intel’s nye processor, som ikke behøver blæser for at kører, ser nu ud til at blive testet i smartphones.

Intel har med deres Core M chip, sikret at bærbare kan være endnu tyndere, og kører helt uden larm, da en blæser ikke er nødvendig. Chippen sidder bl.a. i Apple’s nyeste Macbook, som også må siges at være uhyre tynd.

Nu viser det sig, i følge Kirk Skagen, Intel’s General Manager, at chippen vil finde sin vej til de såkaldte phablets.

Det er lige blevet nævnt på årets IFA messe, og det bliver spændende at se, om kommende smartphones vil indeholde den chip, hvis det er tilfældet, vil der være banebrydende meget kraft i kommende enheder.

Det bliver spændende at se, hvad det vil betyde for funktionerne i telefonerne i fremtiden.

Mere til historien

Intel har også opgraderede deres chips, og er klar med nyt processor line-up, ved navn “Skylake“.


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.