Processor-krigen raser – Samsung klar med ny Exynos-processor

Det tyder på, at producenterne af processorer for alvor er ved at bekæmpe hinanden. Nu er Samsung også klar med ny Exynos-processor.

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Huawei og Qualcomm har begge netop lanceret en ny processor og nu er Samsung klar med deres modsvar af en ny top-processor til de mobile enheder. Processoren hedder Exynos 8890. Det skriver Androidcentral.com.

 - Huaweis kommende processor er et bæst

Og Exynos 8890 skal afløse Exynos 7420 processoren, der har ydet sit på Android-enheder siden den gjorde sin debut i Galaxy S6-serien fra marts 2015.

Exynos 8890 er også en octa-core chip, der har fire kerner til de tunge opgaver, samt fire kerner der tager over når der skal spares på strømmen.

Ifølge Samsung så vil den nye chip levere en 30 procent højere ydelse, samt reducere strømforbruget med 10 procent.

 - Processor med 10 kerner på markedet i 2016

Samsung har oplyst, at en masseproduktion af processoren vil begynde inden udgangen af i år.

Det ventes derfor, at Samsung Exynos 8890 vil være at finde i den kommende Galaxy S7, som ifølge de nyeste rygter vil blive offentliggjort søndag den 21. februar 2016.

Du kan læse mere om den nye Exynos 8890 processor på Samsungs hjemmeside.

Mere til historien

Da Apple sendte iPhone 6S og iPhone 6S Plus på gaden var der en masse skriverier omkring de to forskellige A9-chips, som var i de forskellige varianter af enhederne. Og den Samsung-producerede A9-chip fik skyld for, at give kortere batteri tid end den, som var produceret af TSMC.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram