Processor-krigen raser – Samsung klar med ny Exynos-processor

Det tyder på, at producenterne af processorer for alvor er ved at bekæmpe hinanden. Nu er Samsung også klar med ny Exynos-processor.

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Huawei og Qualcomm har begge netop lanceret en ny processor og nu er Samsung klar med deres modsvar af en ny top-processor til de mobile enheder. Processoren hedder Exynos 8890. Det skriver Androidcentral.com.

 - Huaweis kommende processor er et bæst

Og Exynos 8890 skal afløse Exynos 7420 processoren, der har ydet sit på Android-enheder siden den gjorde sin debut i Galaxy S6-serien fra marts 2015.

Exynos 8890 er også en octa-core chip, der har fire kerner til de tunge opgaver, samt fire kerner der tager over når der skal spares på strømmen.

Ifølge Samsung så vil den nye chip levere en 30 procent højere ydelse, samt reducere strømforbruget med 10 procent.

 - Processor med 10 kerner på markedet i 2016

Samsung har oplyst, at en masseproduktion af processoren vil begynde inden udgangen af i år.

Det ventes derfor, at Samsung Exynos 8890 vil være at finde i den kommende Galaxy S7, som ifølge de nyeste rygter vil blive offentliggjort søndag den 21. februar 2016.

Du kan læse mere om den nye Exynos 8890 processor på Samsungs hjemmeside.

Mere til historien

Da Apple sendte iPhone 6S og iPhone 6S Plus på gaden var der en masse skriverier omkring de to forskellige A9-chips, som var i de forskellige varianter af enhederne. Og den Samsung-producerede A9-chip fik skyld for, at give kortere batteri tid end den, som var produceret af TSMC.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram