Processor-krigen raser – Samsung klar med ny Exynos-processor

0

Det tyder på, at producenterne af processorer for alvor er ved at bekæmpe hinanden. Nu er Samsung også klar med ny Exynos-processor.

Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)
Samsung Exynos 8890 (Foto: Samsung)

Huawei og Qualcomm har begge netop lanceret en ny processor og nu er Samsung klar med deres modsvar af en ny top-processor til de mobile enheder. Processoren hedder Exynos 8890. Det skriver Androidcentral.com.

 – Huaweis kommende processor er et bæst

Og Exynos 8890 skal afløse Exynos 7420 processoren, der har ydet sit på Android-enheder siden den gjorde sin debut i Galaxy S6-serien fra marts 2015.

Exynos 8890 er også en octa-core chip, der har fire kerner til de tunge opgaver, samt fire kerner der tager over når der skal spares på strømmen.

Ifølge Samsung så vil den nye chip levere en 30 procent højere ydelse, samt reducere strømforbruget med 10 procent.

 – Processor med 10 kerner på markedet i 2016

Samsung har oplyst, at en masseproduktion af processoren vil begynde inden udgangen af i år.

Det ventes derfor, at Samsung Exynos 8890 vil være at finde i den kommende Galaxy S7, som ifølge de nyeste rygter vil blive offentliggjort søndag den 21. februar 2016.

Du kan læse mere om den nye Exynos 8890 processor på Samsungs hjemmeside.

Mere til historien

Da Apple sendte iPhone 6S og iPhone 6S Plus på gaden var der en masse skriverier omkring de to forskellige A9-chips, som var i de forskellige varianter af enhederne. Og den Samsung-producerede A9-chip fik skyld for, at give kortere batteri tid end den, som var produceret af TSMC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer