Samsung klar med ny Galaxy A-serie

Samsung har lanceret en ny Galaxy A-serie, som kommer med et stilrent design og flere nye kamerafunktioner.

Samsung Galaxy A5 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy A5 (Foto: Samsung)

Samsung har netop lanceret Galaxy A-serien, hvor et stilrent design og nye forbedrede kamerafunktioner er nogle af nyhederne i 2016-versionen.

Der er to nye modeller i Galaxy A-serien, A5 og A3, som henholdsvis har skærmstørrelserne 5,2 tommer og 4,7 tommer.

– ”Innovation og udvikling hos Samsung sker i vid udstrækning i dialog med vores kunder. Et eksempel på det er designet i den nye Galaxy A-serie, som er meget inspireret af det designsprog, vi anvendte i Galaxy S6, og som vores kunder virkelig har sat pris på,” siger Jimmy Voss, salgschef for IM hos Samsung Danmark.

A-serien er ligesom de tidligere Galaxy-modeller med et tyndt design, samt et nyt og forbedret kamerasystem, hvilket giver både lysere og mere klare billeder og film.

Galaxy S7 bliver imponerede hurtig

Samsung Galaxy A-serie får Live Photos

Samsung Galaxy A5 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy A5 (Foto: Samsung)

Apple har i deres nye iPhones, iPhone 6S og iPhone 6S Plus, givet brugerne muligheden for at tage de såkaldte ”Live Photos”. HTC var først med en lignende funktion, der kaldtes Zoe, og nu giver Samsung også muligheden for at lave animerede gif-videoer direkte på mobilen.

Samsungs Quick Launch-funktion aktiveres med dobbeltklik på hjemknappen og så starter kameraet op med det samme, hvilket gør det nemmere at fange sjove og spændende øjeblikke.

Kameraet kommer også med en række nye selfie-funktioner Wide Selfie og Palm Selfie, samt en nogle nye effekter, der gør det muligt at lave sjove billeder af dig selv og dine venner.

Galaxy A5-modellen er desuden også udstyret med Optical Image Stabilization (OIS), der skal mindske slørede billeder, mens både A5 og A3 har en F1.9-linse foran og bagpå, som gør det nemmere at tage gode billeder selv i dårligt lys.

Både Galaxy A5 og Galaxy A3 kommer i butikkerne den 28. januar 2016.

Se priserne på Galaxy A5 og Galaxy A3 her

Mere til historien

Den nye Galaxy A-serie lanceres på det danske marked i slutningen af januar 2016, mens der også i 2015 kom en serie Galaxy A-enheder.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram