Denne uges mobilnyheder – uge 42 2015

UGE 42: Kalenderuge 42 er for mange lig med efterårsferie, men mobilbranchen har ikke været gået på ferie. Se ugens mest nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederUge 42 har for mange været lig med efterårsferie, men det betød ikke lukket på MereMobil.dk redaktionen. Derimod var der lidt anmeldelser, som kom online i denne uge. Det var testen af Sony Xperia Z5 Compact, Samsung Galaxy Tab S2 8.0 og de første indtryk af Nexus 5X fra LG.

Men ugen bød også på skriverier omkring de nye iPhones, hvor der har været en del omkring forskellen på processoren i de nye modeller.

Der er to forskellige producenter, som har produceret Apples A9-chip, og kritikken har altså lydt på, at der var en forskel på de to processortyper, hvilket resulterede i op mod 20 procent mindre batteritid. Apple har dog været ude med en forklaring, som siger, at forskellen max er 2-3 procent. Hvilket en ny uafhængig test også viser.

Ugen bød desuden på et lille ”tip” til ejere af iPhone 6S og iPhone 6S Plus med en forklaring på, hvorfor nogle måske oplever at den nye funktion Live Photos ikke ses i galleriet, selvom billederne er ”Live Photos”.

Hvorfor virker Live Photos ikke på min iPhone 6S?

En anden nyhed denne uge har været om en patentsag, som Apple har tabt. De afventer nu hvor stort et beløb de skal betale – en ting er dog sikkert og det er det bliver flere milliarder kroner.

Derudover florerer rygterne fortsat om, at Samsung vil sende Galaxy Note 5 på markedet i Europa i starten af 2016.

Samsung Galaxy Note 5 måske på vej til Europa

Herunder finder du de historier, der blev ugens mest læste.

Ugens mobilnyheder – uge 42 2015

01. Undersøg hvilken processor din iPhone 6S har

02. TEST: Sony Xperia Z5 Compact – bedst i sin klasse

03. Officielt: Du kan købe Nexus 5X midt november

04. Første indtryk af Nexus 5X fra LG

05. TDC hæver priserne hos Telmore, YouSee og Fullrate

06. Måske Sony er på vej væk

07. Mindre kø-interesse for nye iPhones

08. TEST: Samsung Galaxy Tab S2 8.0 – Samsungs bedste

09. Lumia 950 og Lumia 950 XL – de danske priser

10. Batteritiden på iPhone 6S afhænger af processoren

Klik på overskriften for at læse historien.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram