Ikke forskel på batteritiden i nye iPhones, viser nye tests

Nye tests viser, at der ikke er stor forskel på batteritiden i de nye iPhone 6S-modeller uanset, hvilken af de nye A9-processorer der er i telefonen.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Der har efterhånden været utallige skriverier omkring batteritiden på de nye iPhone 6S-modeller og, at de nye A9-processorer gav meget forskellig batteritid. Helt op mod 20 procents forskel har kritikken lydt på.

Batteritiden på iPhone 6S afhænger af processoren

Apple har designet A9-processoren, men fået to forskellige producenter til at producere den. Og de to producenter TSMC og Samsung skulle altså give meget forskellig batteritid, sådan har kritikken i hvert fald lydt.

En kritik Apple også har været ude og kommentere på.

– ”Vores test og kundedata viser den aktuelle batterilevetid på iPhone 6S og iPhone 6S Plus, selv under hensyntagen til forskellige komponenter, varierer den inden for 2-3 procent af hinanden,” har Apple tidligere udtalt om kritikken.

Og nye tests, der er gennemført af Ars Technica, er ret lig med Apples påstande. Det skriver Pocketnow.com.

Batteritest fra Ars Technica

Batteritest fra Ars Technica

Ars Technica har netop gennemført en kontrolleret batterilevetids test på to iPhone 6S modeller, den ene med en TSMC Apple A9-processor og den anden med samme A9-processor blot produceret af Samsung.

 – Undersøg hvilken processor din iPhone 6S har

Resultaterne viser, at Apples påstand om, at der er en lille forskel mellem de to processorer og batteritiden, er rigtig. Ars Technica’s test er lig Apples med en lille forskel på et par procentpoint, afhængigt af hvilken af de gennemførte tests vi ser nærmere på.

Wi-Fi-browsing, WebGL og GFXBench tests har et lignende resultat med Apple. Kun med Geekbench 3, vises en forskel på 28 procent, men Ars Technica minder om, at Geebench har mistet troværdighed på det seneste.

Du kan læse den fulde tests i detaljer på Ars Technica.

Om sagen fortsætter og bliver en #batterygate er uvis.

Mere til historien

MereMobil.dk holder øje med sagen, samt om Apple eller andre kommer med nye tests, der viser noget nyt.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram