Ikke forskel på batteritiden i nye iPhones, viser nye tests

0

Nye tests viser, at der ikke er stor forskel på batteritiden i de nye iPhone 6S-modeller uanset, hvilken af de nye A9-processorer der er i telefonen.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)
Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Der har efterhånden været utallige skriverier omkring batteritiden på de nye iPhone 6S-modeller og, at de nye A9-processorer gav meget forskellig batteritid. Helt op mod 20 procents forskel har kritikken lydt på.

Batteritiden på iPhone 6S afhænger af processoren

Apple har designet A9-processoren, men fået to forskellige producenter til at producere den. Og de to producenter TSMC og Samsung skulle altså give meget forskellig batteritid, sådan har kritikken i hvert fald lydt.

En kritik Apple også har været ude og kommentere på.

– ”Vores test og kundedata viser den aktuelle batterilevetid på iPhone 6S og iPhone 6S Plus, selv under hensyntagen til forskellige komponenter, varierer den inden for 2-3 procent af hinanden,” har Apple tidligere udtalt om kritikken.

Og nye tests, der er gennemført af Ars Technica, er ret lig med Apples påstande. Det skriver Pocketnow.com.

Batteritest fra Ars Technica
Batteritest fra Ars Technica

Ars Technica har netop gennemført en kontrolleret batterilevetids test på to iPhone 6S modeller, den ene med en TSMC Apple A9-processor og den anden med samme A9-processor blot produceret af Samsung.

 – Undersøg hvilken processor din iPhone 6S har

Resultaterne viser, at Apples påstand om, at der er en lille forskel mellem de to processorer og batteritiden, er rigtig. Ars Technica’s test er lig Apples med en lille forskel på et par procentpoint, afhængigt af hvilken af de gennemførte tests vi ser nærmere på.

Wi-Fi-browsing, WebGL og GFXBench tests har et lignende resultat med Apple. Kun med Geekbench 3, vises en forskel på 28 procent, men Ars Technica minder om, at Geebench har mistet troværdighed på det seneste.

Du kan læse den fulde tests i detaljer på Ars Technica.

Om sagen fortsætter og bliver en #batterygate er uvis.

Mere til historien

MereMobil.dk holder øje med sagen, samt om Apple eller andre kommer med nye tests, der viser noget nyt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer