Undersøg hvilken processor din iPhone 6S har

0

TIP: Afhængig af processoren i din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus kan du have længere eller kortere batteritid – se hvilken processor der er i din iPhone 6S.

3D Touch på iPhone 6S
3D Touch på iPhone 6S

De nye iPhone 6S-modeller kommer i varianter med to forskellige Apple-designede A9-processorer, hvor producenten af den pågældende processor er enten fra firmaet TSMC eller Samsung.

Og rygterne florerer om, at den Samsung producerede A9-processor giver op mod 20 procent mindre batteritid.

 – Batteritiden på iPhone 6S afhænger af processoren

Det er svært (hvis ikke umuligt) som forbruger, at undersøge hvilken processor din nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus er udstyret med før du køber den.

Når du først har købt den, så kan du undersøge det ved at installere en applikation. Det kan eksempelvis være applikationen Lirum Device Info Lite, som kan downloades gratis i Apples App Store.

Modelnummer på processorer:

  • N71mAP – iPhone 6S med TSMC-produceret A9-processor
  • N66mAP – iPhone 6S Plus med TSMC-produceret A9-processor
  • N71AP – iPhone 6S med Samsung produceret A9-processor
  • N66AP – iPhone 6S Plus med Samsung produceret A9-processor

Når du så har downloadet applikationen, så skal du kigge under modelnavnet. Står her N71mAP eller N66mAP – så har du en TSMC-produceret A9-processor i din iPhone 6S-model, mens N71AP eller N66AP er en Samsung produceret processor – og altså den der skulle give kortest batteritid.

Mere til historien

Der kan dog også være andre produktionsfaktorer, som betyder noget for batteritiden, og det er ikke nødvendigvis sikkert, at to mobiltelefoner med identiske komponenter har identisk batteritid. Det skriver TechCrunch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer