Mindre kø-interesse for nye iPhones

Web-TV: Færre vil stå i kø ved nat-åbentarrangementerne, der skyder salgsstarten på iPhone i gang.

Stadig stor interesse for iPhone

iPhone 6S

iPhone 6S

Apples iPhone 6S og iPhone 6S Plus er nu nået ud i de danske butikker. Umiddelbart havde færre end tidligere valgt at stille sig i kø ved de telebutikker, der holdt åbent til midnat.

De kortere køer betyder ikke mindre interesse for iPhone 6S og 6S Plus, men hænger sandsynligvis sammen med, at det med årerne er blevet langt lettere at få fat på en af de nye iPhone-modeller.

Efter forudbestillingerne åbnede kunne teleselskaberne rapportere om stor interesse for at bestille telefonerne, hvilket har været muligt i en uge op til salgstarten.

Ved eventarrangementerne blev der stadig hygget om de fremmødte iPhone-entusiaster, men Telia havde i år sparet livemusikken væk. Ved lanceringen af iPhone 6 og 6 Plus sidste år var Wafande som surprice-act, og tidligere har Shaka Loveless været på programmet.

Noget af det som de fremmødte i køerne så frem til, var at prøve den nye funktion 3D Touch. Her har Apple slået på tromme for, at det er en helt ny måde, at betjene sin telefon på.

- Web-TV: Se hvordan 3D Touch fungerer

Da iPhone 6S’erne startede salg i blandt andet USA meddelte Apple, at der blev solgt 13 millioner eksemplarer på de første tre dage, hvilket gør iPhone 6S og 6S Plus til telefonerne, der har skabt den største åbningsweekend for Apple nogensinde.

- Her er Danmarks billigste iPhone 6S

Mere til historien

Da den første iPhone kom til Danmark – iPhone 3GS i 2008  - var der kun én butik med natåbent. Dengang var festen noget større. I de senere år har flere og flere butikker holdt åbent til midnat.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram