Mindre kø-interesse for nye iPhones

Web-TV: Færre vil stå i kø ved nat-åbentarrangementerne, der skyder salgsstarten på iPhone i gang.

Stadig stor interesse for iPhone

iPhone 6S

iPhone 6S

Apples iPhone 6S og iPhone 6S Plus er nu nået ud i de danske butikker. Umiddelbart havde færre end tidligere valgt at stille sig i kø ved de telebutikker, der holdt åbent til midnat.

De kortere køer betyder ikke mindre interesse for iPhone 6S og 6S Plus, men hænger sandsynligvis sammen med, at det med årerne er blevet langt lettere at få fat på en af de nye iPhone-modeller.

Efter forudbestillingerne åbnede kunne teleselskaberne rapportere om stor interesse for at bestille telefonerne, hvilket har været muligt i en uge op til salgstarten.

Ved eventarrangementerne blev der stadig hygget om de fremmødte iPhone-entusiaster, men Telia havde i år sparet livemusikken væk. Ved lanceringen af iPhone 6 og 6 Plus sidste år var Wafande som surprice-act, og tidligere har Shaka Loveless været på programmet.

Noget af det som de fremmødte i køerne så frem til, var at prøve den nye funktion 3D Touch. Her har Apple slået på tromme for, at det er en helt ny måde, at betjene sin telefon på.

- Web-TV: Se hvordan 3D Touch fungerer

Da iPhone 6S’erne startede salg i blandt andet USA meddelte Apple, at der blev solgt 13 millioner eksemplarer på de første tre dage, hvilket gør iPhone 6S og 6S Plus til telefonerne, der har skabt den største åbningsweekend for Apple nogensinde.

- Her er Danmarks billigste iPhone 6S

Mere til historien

Da den første iPhone kom til Danmark – iPhone 3GS i 2008  - var der kun én butik med natåbent. Dengang var festen noget større. I de senere år har flere og flere butikker holdt åbent til midnat.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram