Mindre kø-interesse for nye iPhones

0

Web-TV: Færre vil stå i kø ved nat-åbentarrangementerne, der skyder salgsstarten på iPhone i gang.

Stadig stor interesse for iPhone

iPhone 6S
iPhone 6S

Apples iPhone 6S og iPhone 6S Plus er nu nået ud i de danske butikker. Umiddelbart havde færre end tidligere valgt at stille sig i kø ved de telebutikker, der holdt åbent til midnat.

De kortere køer betyder ikke mindre interesse for iPhone 6S og 6S Plus, men hænger sandsynligvis sammen med, at det med årerne er blevet langt lettere at få fat på en af de nye iPhone-modeller.

Efter forudbestillingerne åbnede kunne teleselskaberne rapportere om stor interesse for at bestille telefonerne, hvilket har været muligt i en uge op til salgstarten.

Ved eventarrangementerne blev der stadig hygget om de fremmødte iPhone-entusiaster, men Telia havde i år sparet livemusikken væk. Ved lanceringen af iPhone 6 og 6 Plus sidste år var Wafande som surprice-act, og tidligere har Shaka Loveless været på programmet.

Noget af det som de fremmødte i køerne så frem til, var at prøve den nye funktion 3D Touch. Her har Apple slået på tromme for, at det er en helt ny måde, at betjene sin telefon på.

Web-TV: Se hvordan 3D Touch fungerer

Da iPhone 6S’erne startede salg i blandt andet USA meddelte Apple, at der blev solgt 13 millioner eksemplarer på de første tre dage, hvilket gør iPhone 6S og 6S Plus til telefonerne, der har skabt den største åbningsweekend for Apple nogensinde.

Her er Danmarks billigste iPhone 6S

Mere til historien

Da den første iPhone kom til Danmark – iPhone 3GS i 2008  – var der kun én butik med natåbent. Dengang var festen noget større. I de senere år har flere og flere butikker holdt åbent til midnat.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer