Officielt: Du kan købe Nexus 5X midt november

På et pressemøde for de nordiske journalister, er det i dag blevet offentliggjort, at Nexus 5X kan købes i Danmark fra midt november.

Det er blot et par uger siden Google afholdte deres Nexus-event, der bød på en lang række spændende og nye produkter.

LG Nexus 5X

LG Nexus 5X

Mens prisen og lanceringstidspunktet for Nexus 6P hurtigt blev afklaret af Huawei i deres pressemeddelelse, så var LG lidt mere kryptiske i deres udmelding.

– Ups! Her er prisen på Nexus 5X

På MereMobil.dk spottede vi kort efter lanceringen de første indikationer for prisen på Nexus 5X. En startpris på forventede 3.590 kroner for 16 GB udgaven, mens prisen for den større 32 GB version, kommer til at ligge på 3.990 kroner via Google Store.

Senere blev det kendt, at LG afholder en event for den nordiske presse fredag den 9. oktober, altså i dag.

Til Danmark den 9. November

I dag er MereMobil.dk derfor i Stockholm til Nexus 5X-event, hvor vi er blevet oplyst, at LG Nexus 5X bliver tilgængelig via den danske Google Store og hos udvalgte forhandlere den 9. November.

– Nexus 6P – tilgængelighed og pris i Danmark

I en pressemeddelelse fortæller Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist for mobiltelefoner, LG Electronics at “det nordiske marked har modtaget vores tidligere Nexus-modeller med åbne arme og især Nexus 5 var en rigtig favorit blandt de danske forbrugere. Det har vi bygget videre på med Nexus 5X og vi er glade for at tilbyde de danske forbrugere kombinationen af fantastisk hardware samt den seneste og bedste Android-oplevelse fra Google.

I første omgang kommer Nexus 5X i de to farvevarianter ”Carbon” og ”Crystal”, nærmere betegnet som sort og hvid.

Potent hardware til mellemklasse pris

Nexus 5X bevæger sig direkte ind i et felt af stærke og yderst potente konkurrenter som OnePlus 2, Honor 7 fra Huawei, samt Motorola Moto X Play.

Både OnePlus 2 og Honor 7 har vi for nyligt haft på testbænken, og her blev det til to flotte og bemærkelsesværdige resultater, der overrasker på, hvor meget smartphone vi i dag kan få, for bare 3.000 kroner!

– Her er forskellene på Nexus 6P og Nexus 5X

Der hvor Nexus 5X formodentlig kommer til at skille sig ud, og ikke mindst skal sikre sig kundernes gunst, er selvfølgelig på softwaresiden, med den rene version af Android 6.0 Marshmallow.

Men Nexus 5X kommer sandsynligvis også til at præstere og forhåbentligt overraske, med et stærkt kamera – det viser de første test i hvert fald.

Hvis I har nogle områder hvor I ønsker vi går ekstra i dybden med Nexus 5X, så er kommentarfeltet til fri afbenyttelse – vi vil gøre hvad vi kan, for at få jeres forespørgsler med i testen.

Mere til historien

MereMobil.dk får selvfølgelig snart Nexus 5X til test, hvilket vi glæder os til, så vi kan vurdere hvor godt de 3.590 kroner er givet ud – selvom vi nok må indrømme, at 16 GB intern hukommelse burde være et overstået kapitel, og derfor anbefaler at investere i den store udgave.

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram