TDC hæver priserne hos Telmore, YouSee og Fullrate

Prisen på de billigste abonnementer hos de TDC-ejede selskaber, Telmore, YouSee og Fullrate, stiger med 10 kroner for nye kunder.

TDC logo

TDC (Foto: MereMobil.dk)

TDC-aktien er steget efter selskabet havde meldt forhøjede priser ud for alle nye kunder hos koncernens brands Telmore, YouSee og Fullrate.

Tidligere har du kunne få et abonnement hos Telmore, YouSee eller Fullrate for 99 kroner, men nu skal nye kunder betale 109 kroner for de samme abonnementer.

 – Fejlslagen fusion rammer TDC på pengepungen

Grunden til prisstigningerne er, at danskerne bruger mere og mere data, hvilket kræver investeringer i forbedret netværk. Det skriver Business.dk.

– ”Vi kan se, at vores mobilkunders forbrug af data stiger hver dag. Bare inden for de seneste to år er dataforbruget steget med en faktor fem, og det stiller større og større krav til vores mobilnetværk. Så for at kunne fortsætte de store investeringer er vi nødt til at drive en sund forretning, og derfor hæver vi prisen på vores billigste abonnement med 10 kroner,” siger Johan Kirstein Brammer, direktør for TDC’s privatforretning, til Ritzau Finans.

I første omgang er det kun nye kunder, der vil blive berørt at de nye prisstigninger, mens eksisterende kunder ikke vil få en stigning i deres priser.

– ”Vi har investeret 4 mia. kroner i et nyt mobilnetværk, og vi kan se, at vores kunder i TDC og de øvrige brands sætter pris på at have Danmarks bedste netværk, og det vil jeg også sikre, at vi har i fremtiden, og derfor mener jeg, at det er en rimelig prisregulering,” siger Johan Kirstein Brammer.

TDC har for første gang længe haft en stigning i antallet af abonnenter i årets andet kvartal, hvor de havde en tilgang på 13.000 nye privat kunder.

Det ventes, at TDC i år vil have investeringer på 4,3 milliarder kroner.

Mere til historien

Jesper Bamberger, chefaktiespecialist i Nordea, mener det er positivt for TDC, hvis det lykkedes selskabet at få prisstigninger igennem så også konkurrenterne følger trop.

Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram