Denne uges mobilnyheder – uge 38 2015

0

UGE 38: Ugen bød på tre store anmeldelser og en masse Apple-nyt. Desuden har vi set nærmere på langtdækkende 4G. Her er ugens overblik.

Ugens nyhederDer skete andet end iOS og Apple

Sony har været en del i medierne med historien om vandtætheden i deres produkter. Sagen er, at betingelserne omkring brug af de nye Xperia Z5-telefoner er ændret. Sony siger, at mobilerne fint tåler både vand og støv, men at man ikke skal bruge produkterne under vand. Salt, klor og den slags er også et no-go.

Vi har sat fokus på sagen og fået en officiel kommentar fra Sony. Desuden dykkede vi i videoarkivet, og i et web-TV indslag viser vi hvad det er man ikke må.

Resterne af den fejlslagne fusion mellem Telia og Telenor kunne også mærkes denne uge. En analytiker mener nu ligefrem, at det bliver dyrere at være mobilkunde i Danmark.

På testdelen så vi nærmere på Honor 7 fra Huawei. En genial budgetmobil til 3.000 kroner. Det blev også til en tur ud i ud-ud-udkantsdanmark for at teste langtrækkende 4G fra Net 1, og så testede vi Huawei Mate S der først kan købes fra november her i Danmark.

Se ugens nyheder i kronologisk rækkefølge i nyhedsoversigten, og læs herunder hvilke 10 historier, der blev ugens vindere som de mest læste.

Ugens mobilnyheder – uge 38 2015

  1. Det betyder iOS 9 for dig
  2. Fuckfingeren kommer i iOS 9.1
  3. OnePlus: Undskyld vi klokkede i det
  4. Så er den her – iOS 9 klar til download
  5. Sådan løser du iOS 9 downloadfejl
  6. Tip: Sådan kører du to apps samtidigt på iPad
  7. Net 1 – test af langtrækkende 4G
  8. Fejlslagen fusion rammer TDC på pengepungen
  9. Er kameraet på din iPhone 6 Plus defekt?
  10. Ingen panik når apps slettes ved iOS 9 installation

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer