Denne uges mobilnyheder – uge 38 2015

UGE 38: Ugen bød på tre store anmeldelser og en masse Apple-nyt. Desuden har vi set nærmere på langtdækkende 4G. Her er ugens overblik.

Ugens nyhederDer skete andet end iOS og Apple

Sony har været en del i medierne med historien om vandtætheden i deres produkter. Sagen er, at betingelserne omkring brug af de nye Xperia Z5-telefoner er ændret. Sony siger, at mobilerne fint tåler både vand og støv, men at man ikke skal bruge produkterne under vand. Salt, klor og den slags er også et no-go.

Vi har sat fokus på sagen og fået en officiel kommentar fra Sony. Desuden dykkede vi i videoarkivet, og i et web-TV indslag viser vi hvad det er man ikke må.

Resterne af den fejlslagne fusion mellem Telia og Telenor kunne også mærkes denne uge. En analytiker mener nu ligefrem, at det bliver dyrere at være mobilkunde i Danmark.

På testdelen så vi nærmere på Honor 7 fra Huawei. En genial budgetmobil til 3.000 kroner. Det blev også til en tur ud i ud-ud-udkantsdanmark for at teste langtrækkende 4G fra Net 1, og så testede vi Huawei Mate S der først kan købes fra november her i Danmark.

Se ugens nyheder i kronologisk rækkefølge i nyhedsoversigten, og læs herunder hvilke 10 historier, der blev ugens vindere som de mest læste.

Ugens mobilnyheder – uge 38 2015

  1. Det betyder iOS 9 for dig
  2. Fuckfingeren kommer i iOS 9.1
  3. OnePlus: Undskyld vi klokkede i det
  4. Så er den her – iOS 9 klar til download
  5. Sådan løser du iOS 9 downloadfejl
  6. Tip: Sådan kører du to apps samtidigt på iPad
  7. Net 1 – test af langtrækkende 4G
  8. Fejlslagen fusion rammer TDC på pengepungen
  9. Er kameraet på din iPhone 6 Plus defekt?
  10. Ingen panik når apps slettes ved iOS 9 installation

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram