Vi gør det forbudte med Sony Xperia

2

Web-TV: Svømmehal, akvarie og vandbowle. Her udsætter vi Sonys Xperia telefoner for det, som nu er forbudt, jf. garantibestemmelserne.

IP betyder ikke ”brug under vand”

Selvom Sonys Xperia telefoner er IP-certificeret, må du ikke bare kaste den ud fra badebroen, eller lade den ligge i øl-ankeret under festen. Der er hverken tale om en dykker- eller håndværkermobil.

Sony har i forbindelse med deres seneste Xperia-produkter ændret ordlyden i beskrivelsen af, hvordan produkterne må benyttes, hvis garantien skal dække. I den forbindelse skal det understreges, at produkterne hver er mere eller mindre bestandige end tidligere. Det er blot Sonys anbefalinger til anvendelsen der har ændret sig.

På MereMobil.dk har vi ved næsten enhver test af en Xperia telefon udsat den for vand af den ene eller anden slags. Vi har gennem tiden også deltaget i pressemøder, hvor Xperia telefonerne lå på bunden af en vandbowle, for at illustrere hvor meget de kan holde til.

Hvis vi fremadrettet skal overholde forskrifterne fra Sony, så duer det ikke med videoer hvor vi eksempelvis dykker med telefoner, eller filmer fisk fra indersiden af et akvarie. I hvert fald ikke uden vi angiver, at det ikke er en god idé.

Du kan læse hvor artikel om Sonys nye udmeldinger om Xpeira-telefonerne, for at blive klogere på hvordan Sony tidligere har kommunikeret, og hvordan de gør nu. Én ting er i hvert fald sikkert. Sony vil formodentlig ikke længere vise produkter i under vandet i en pool eller som dykkerkamera, i deres reklamefilm.

I ovenstående web-TV indslag fortæller jeg lidt mere, og du kan gense en række af de optagelser vi har lavet gennem tiden med Sony Xperia – optagelser der ikke længere kan laves, hvis garantien og reklamationsretten skal dække en eventuel vandskade.

Web-TV: Første kig på alle Xperia Z5 telefonerne

Mere til historien

Alle de nye Xperia Z5 telefoner er IP-certificeret, og er både støv- og vandtætte. Z5 Premium er topmodellen. Den ligger klar til salg i november.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer