Billedgalleri: Sony Xperia Z5-serien

0

Sony lancerede i går den nye Xperia Z5-serie, der består af tre nye modeller. Vi har samlet et galleri af de nye vand- og støvtætte telefoner.

Sony Xperia Z5-serien (Foto: Sony)
Sony Xperia Z5-serien (Foto: Sony)

Sony har udvidet Xperia Z5-familien i forhold til de tidligere generationer, der er nu også dukket en Xperia Z5 Premium variant op.

 – Xperia Z5 Premium – Sony først med 4K-telefon

Telefonerne sendes i handlen frem mod november måned, men allerede nu har MereMobil.dk set nærmere på de nye modeller. Du kan se med i vores web-tv indslag på vores første kig på Xperia Z5-serien.

Specifikationerne på de tre telefoner er mere eller mindre ens, dog er der forskel på skærmen og batteriet – ligesom Compact-modellen ”kun” har 2 GB RAM, mens de andre har 3 GB RAM.

Sony Xperia Z5 Compact – den nye kompakte topmodel

Den nye Premium version har en 5,5 tommer stor skærm med 4K skærm, hvor opløsningen er 2160 x 3840 pixels, mens Xperia Z5 kommer med 5,2 tommer Full HD 1080 x 1920 pixels og Compact-modellen har en 4,6 tommer HD skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels.

Designet har fået ændret lidt i udtrykket i forhold til forgængeren, og også kameraet er blevet opgradet. De tre Xperia Z5-telefoner har et 23 megapixels kamera med autofokus på 0,03 sekunder, samt en blændeåbning på 2,0 og den nyudviklede Exmor RS-sensor på 1/2.3 tommer. Det er i øvrigt første gang siden Xperia Z1, at Sony har foretaget fysiske ændringer i kameraet på deres Xperia Z-serie.

Billedgalleri Xperia Z5-serien

Xperia Z5 Compact er den af modellerne, der rammer de danske butikker først når den senere denne måned har salgsstart. Xperia Z5 og Xperia Z5 Premium kommer i henholdsvis oktober og november. Og priserne starter på 4.999 kroner uden abonnement – se priserne på de enkelte modeller.

Mere til historien

Huawei har også præsenteret nyt på dette års IFA. De offentliggjorde i går deres nye topmodel Mate S, der indtil videre kun vil blive tilgængelig hos TDC. Læs mere om de mange fede features i Huawei Mate S.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer