Pris og tilgængelighed på Sony Xperia Z5-serien

6

De tre nye netop lancerede Xperia Z5-modeller fra Sony kommer til salg på det danske marked i løbet af efteråret. Se pris og tilgængelighed her.

Sony Xperia Z5
Sony Xperia Z5 (Foto: MereMobil.dk)

Den nye Xperia Z5-serie, som består af modellerne Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 og Xperia Z5 Premium, er netop offentliggjort under dette års IFA-messe.

Web-TV: Første kig på Xperia Z5-modellerne

Ligesom de tidligere generationer i Xperia-serien, så er også de tre nye modeller vand- og støvtætte (IP65/68). Det er dog første gang, at Sony har valgt serien også består af en ”Premium”-version. Men Xperia Z5 Premium skiller sig ud ved at være den første smartphone med 4K-opløsning.

Det er også Xperia Z5 Premium, der er den absolut dyreste model i serien.

Ønsker du den nye 5,5 tommer store telefon, så skal du også have tålmodighed, da det er den af modellerne, der kommer til salg som den sidste. Salgsstarten bliver i november måned og den vejledende pris er på 6.499 kroner uden abonnement. Det er ikke helt på plads hvilke forhandlere, der får den store Premium-model på hylderne.

Xperia Z5 Compact har derimod salgsstart i løbet af denne måned (september) og kommer på hylderne hos alle de store teleselskaber: TDC, Telenor, Telia og 3, samt en række andre forhandlere. Den vejledende pris for denne bliver 4.999 kroner uden abonnement.

 – Sony Xperia Z5 Compact – den kompakte topmodel

Dog kan du gøre nytte af et tilbud Sony har lavet op mod lanceringen. Da Xperia Z3 Compact har været en af de mest solgte Sony modeller i Norden er det muligt, hvis du forudbestiller et eksemplar af Xperia Z5 Compact inden den 24. september 2015, at få Sony-hovedtelefonerne MDR-10RC med i købet. Disse har en værdi af 800 kroner.

Ønsker du den ”almindelige” Xperia Z5-model, så skal du vente til oktober måned. Og også denne vil blive tilgængelig hos alle de store teleselskaber: TDC, Telenor, Telia og 3, samt en række andre forhandlere. Her er den vejledende pris 5.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Til Xperia Z5-serien lanceres også en masse tilbehør i matchende design og farver, som eksempelvis beskyttende covers og meget andet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer