iOS 9.1 indeholder nye emoji’s

2

Apple frigiver i næste uge iOS 9 til offentligheden, men allerede nu er iOS 9.1 ude til test og den indeholder nye sjove emoji’s.

Du kan fra iOS 9.1 nu lave "fuck-fingeren", som emoji (Foto: The Verge)
Du kan fra iOS 9.1 nu lave “fuck-fingeren”, som emoji (Foto: The Verge)

Apple frigiver onsdag, den 16. september, iOS 9 til offentligheden i dens endelige version, men allerede nu er betaversioner af iOS 9.1 ude.

 – iOS 9 klar til iPhone og iPad i næste uge

iOS 9 opdateringen kommer med forbedringer til Siri og multitasking til iOS-platformen, men du skal vente til iOS 9.1 opdateringen for at få de nye emoji’s. Det skriver Arstechica.co.uk.

Du kan se en mere komplet liste af de nye emoji’s på Emojipedia, men du kan blandt andet glæde dig til “nørden”, “fuck fingeren” , “hot dog”, “burrito” og mange andre. Det skriver MacRumors.com.

Der har længe været mange der har ønsket en “fuck finger”-emoji og den bliver altså en realitet med iOS 9.1. Det skriver The Verge.com.

Du kan desuden se et galleri med alle de nye emoji’s på 9to5mac.com.

iOS 9.1 opdateringen indeholder også understøttelse af Apple Pencil og 12,9 skærmen på iPad Pro. Det skriver GSMArena.com.

 – iPad Pro på 12,9 tommer er en realitet

Det er endnu uvist, hvornår den endelige iOS 9.1 vil blive frigivet, men iPad Pro lanceres på de første markeder i november måned, så det ventes opdateringen vil komme inden.

Til en sammenligning frigav Apple iOS 8.1 i slutningen af oktober sidste år – en lille måneds tid efter iOS 8.

Mere til historien

Foruden iOS 9.1 er tilgængelig til udviklerne, så er den nu også tilgængelig i den første offentlige betaversion – iOS 9.1 public beta 1. Du kan også teste iOS 9 og iOS 9.1 ved at skrive dig op på Apples hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer