OnePlus: Undskyld vi klokkede i det, igen!

OnePlus kommer nu med en officiel undskyldning og et lille plaster på såret for den problemfyldte lancering af 2´eren.

Trods mange gode og uddybende anmeldelser af OnePlus 2 og en enorm efterspørgsel af produktet, har selskabet ikke kunne holde hvad de lovede og lanceringen har derfor mildt sagt været en skuffende.

OnePlus 2

OnePlus 2 (Foto: MereMobil.dk)

Det anerkender ejer og medstifter Carl Pei nu i et forumindlæg til selskabets mange brugere. Her omtaler han selv den indledende forventning om at kunne levere op til 50 gange hurtigere end tilfældet var med OnePlus One, men faktum er at 2´eren fortsat sælges i et begrænset udbud.

Se forskellen: Honor 7 mod OnePlus 2

”Til vores fans, undskyld. Vi var lige så begejstrede da vi så din begejstring af OnePlus 2. Vi ved, hvordan det føles at vente og vente på noget du virkelig ønsker, men får leveringstider der går uopfyldte. Vi sætter pris på den tillid og støtte som du har givet til et relativt lille og ukendt selskab som OnePlus. Vi ved, at du hepper på os og ønsker intet minde end at se os lykkes. Derfor føles det ekstra forfærdeligt at skuffe dig, igen.” Udtaler Carl Pei.

Køb OnePlus 2 uden invitation

For at sætte et lille plaster på såret hos de mange skuffede og stadigt ivrigt ventende brugere, har OnePlus valgt at åbne et meget lille vindue på blot én time, hvor alle uden en invitation, kan købe en OnePlus 2.

Pas på når du køber en OnePlus 2

Det er endnu uvist præcis hvornår det kommer til at ske, men ifølge Carl Pei, bliver det enten inden udgangen af denne måned, eller lige i starten af næste.

Samtidig fortæller Carl Pei, at man netop i denne uge er begyndt at se betydningsfulde udskibninger af OnePlus 2, for første gang siden lanceringen. Det styrker troen på en fremadgående udrulning.

Debat: Disse features mangler OnePlus 2

Hvis du stadig er en af de ivrigt ventende, så kan du slå tiden ihjel med at læse Danmarks mest uddybende anmeldelse af OnePlus 2, her hos MereMobil.dk.

Mere til historien

OnePlus 2 kan med en invitation, købes for blot 2.499 kroner med 3GB RAM og 16GB hukommelse, eller 2.999 kroner for den store udgave med 4GB RAM og 64GB hukommelse.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram