Over 2 mio står måske i kø til OnePlus 2

Ifølge OnePlus har mere end to millioner mennesker nu skrevet sig op, og bedt om lov, til at købe OnePlus 2.

OnePus 2 invitation counter

Så mange står i kø til en invitation hos OnePlus, så de måske kan få lov til a købe OnePlus 2. (Billede fra 7. august 2015)

Den kinesiske mobilproducent OnePlus fortsætter med at hype deres kommende produkt OnePlus 2, der bliver tilgængelig den 11. august 2015.

OnePlus 2 er ikke en telefon man bare lige køber. For at forøge spændingen, og skabe opmærksomhed, gør selskabet brug af invitationer. Du kan altså kun købe OnePlus 2 hvis du er blevet inviteret gennem eksempelvis en kampagne, eller fra en ven som allerede har købt telefonen.

OnePlus har på deres informationsside om invitationer gjort det muligt, at stille sig i kø til eventuelle ubrugte invitationer. Selskabet oplyser, at der lige nu er mere end 2,6 millioner, som har anmodet om en mulighed for at købe telefonen.

Danske priser på OnePlus 2

Nu er der jo ingen garanti for, at tallet er ægte. OnePlus er kendt som en god PR-maskine, der særligt kører overfor tech-målgruppen, der synes telefonen kunne et spændende bekendtskab.

Helt almindelige mobikøbere, uden nogen form for techinteresse, vil næppe finde det særligt interessant først at jagte en invitation, hvorefter der skal ventes yderligere op mod tre uger, før telefonen er fremme i postkassen.

Når det er sagt må jeg medgive, at OnePlus har været dygtige til, at skabe sig et navn i nogle kredse.

Alt du skal vide om OnePlus 2

Jeg har tidligere testet en telefon fra Oppo, som er en anden af de nye mobilproducenter fra Kina, der i techmedierne har fået meget omtale. Produktet Oppo N3 viste sig ved nærmere test at være for dyr og for ringe.

Huawei er foreløbigt den eneste kinaproducent, som er på hylderne hos de danske teleselskaber. Deres seneste produkter Huawei P8 og Huawei P8 Lite har i tests vist, være særdeles gode køb til prisen.

Mere til historien

Når du køber produkter gennem udenlandske webshops skal du være opmærksom på, at eventuelle reklamationer altid skal ske til sælger i det land, hvorfra produktet er købt, da sådanne køb ikke er omfattet af dansk forbrugerbeskyttelse.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram