Over 2 mio står måske i kø til OnePlus 2

2

Ifølge OnePlus har mere end to millioner mennesker nu skrevet sig op, og bedt om lov, til at købe OnePlus 2.

OnePus 2 invitation counter
Så mange står i kø til en invitation hos OnePlus, så de måske kan få lov til a købe OnePlus 2. (Billede fra 7. august 2015)

Den kinesiske mobilproducent OnePlus fortsætter med at hype deres kommende produkt OnePlus 2, der bliver tilgængelig den 11. august 2015.

OnePlus 2 er ikke en telefon man bare lige køber. For at forøge spændingen, og skabe opmærksomhed, gør selskabet brug af invitationer. Du kan altså kun købe OnePlus 2 hvis du er blevet inviteret gennem eksempelvis en kampagne, eller fra en ven som allerede har købt telefonen.

OnePlus har på deres informationsside om invitationer gjort det muligt, at stille sig i kø til eventuelle ubrugte invitationer. Selskabet oplyser, at der lige nu er mere end 2,6 millioner, som har anmodet om en mulighed for at købe telefonen.

Danske priser på OnePlus 2

Nu er der jo ingen garanti for, at tallet er ægte. OnePlus er kendt som en god PR-maskine, der særligt kører overfor tech-målgruppen, der synes telefonen kunne et spændende bekendtskab.

Helt almindelige mobikøbere, uden nogen form for techinteresse, vil næppe finde det særligt interessant først at jagte en invitation, hvorefter der skal ventes yderligere op mod tre uger, før telefonen er fremme i postkassen.

Når det er sagt må jeg medgive, at OnePlus har været dygtige til, at skabe sig et navn i nogle kredse.

Alt du skal vide om OnePlus 2

Jeg har tidligere testet en telefon fra Oppo, som er en anden af de nye mobilproducenter fra Kina, der i techmedierne har fået meget omtale. Produktet Oppo N3 viste sig ved nærmere test at være for dyr og for ringe.

Huawei er foreløbigt den eneste kinaproducent, som er på hylderne hos de danske teleselskaber. Deres seneste produkter Huawei P8 og Huawei P8 Lite har i tests vist, være særdeles gode køb til prisen.

Mere til historien

Når du køber produkter gennem udenlandske webshops skal du være opmærksom på, at eventuelle reklamationer altid skal ske til sælger i det land, hvorfra produktet er købt, da sådanne køb ikke er omfattet af dansk forbrugerbeskyttelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer