OnePlus 2: De danske priser

0

OnePlus 2 bliver om blot fjorten dage tilgængelig på det danske marked, vi har derfor samlet de danske priser her.

Når OnePlus 2 bliver gjort tilgængelig den 11. august, bliver Danmark blandt de lande der er med i første række til at modtage den nye topmodel.

OnePlus 2 prisoversigt
OnePlus 2 prisoversigt

Tilgængelig i to versioner, kan man vælge mellem en med 16GB intern lager og 3GB DDR4 RAM, mens den store model bliver med 64GB intern lager og 4GB DDR RAM.

Det er dog først kun 64GB versionen der bliver tilgængelig herhjemme og på verdensplan, mens den mindre og billigere 16GB model, først kommer senere på året.

Priserne for hærlighederne starter ved små 2.499 dansker kroner for 16GB modellen, mens man må tømme lommerne for 2.999 kroner, hvis man ønsker den store model.

Europa med fra starten

Det bliver i første omgang USA, Canada, Europa, Indien og Kina der får 64GB modellen tilgængelig, men man skal stadig væbne sig med tålmodighed eller starte den vilde jagt på en invitation, ligesom på forgængeren.

Til gengæld lover OnePlus at man denne gang har et langt større varelager, så man hurtigere kan mætte efterspørgslen og dermed sende flere invitationer ud.

Hvis ikke man ønsker at deltage i jagten på en invitation, er det muligt via selskabets hjemmeside, at skrive sig op på en venteliste, der i skrivende stund er rundet 370.000 ventende kunder.

Hvis du gerne vil vide mere om OnePlus 2, har vi samlet det forkromede overblik i denne omfattende artikel, hvor du kan fordybe dig i alle de små detaljer omkring 2´eren.

Vi har ligeledes samlet et stort galleri med billeder af OnePlus 2 og flere af detaljerne i den nye topmodel. Hvis du sidder med den første One-model og overvejer om den nye er noget for dig, kan du sammenligne specifikationerne i denne artikel.

Mere til historien

OnePlus 2 har blandt andet en octa-core processor, 5,5 tommer skærm, 13 megapixels kamera med OIS og 1,35 micron sensor, samt et stort batteri på 3.300 mAh.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer