Galleri: Se alle detaljerne ved OnePlus 2

Vi har samlet en lang række billeder af OnePlus 2 samt mange af dens unikke features og detaljer – se dem her.

MereMobil.dk sad i nat 04:05 dansk tid med, da verdens første produktlancering i VR (Virtuel Reality) blev udført af OnePlus under lanceringen af deres 2´er.

OnePlus 2 (Foto: OnePlus.net

OnePlus 2 (Foto: OnePlus.net

Medstifter Carl Pei viste os rundt i deres hovedkvarter, mens han snakkede om design, features og funktionalitet ved OnePlus 2, alt sammen i VR.

– OnePlus 2 er officiel – alt om topmodellen

Hvis ikke man var indehaver af en VR-brille, kunne man smide videoen op på en 3D-skærm og følge den virtuelle oplevelse, men det var ikke nogen stor succes.

Selve produktlanceringen indeholdte dog ikke mange billeder af den nye topmodel, og specifikationerne blev hurtig vidst på skærmen og så var de væk igen. Derfor har vi i nedestående galleri, samlet en lang række billede af OnePlus 2 samt en række af den specifikationer.

Vi vil samtidig anbefale dig at læse vores omfattende artikel om OnePlus 2, hvor vi har samlet alle detaljerne omkring det nye flagskib fra østen, der er klar til salg allerede om fjorten dage – prisen kan du blandt andet læse i vores pris-artikel lige her.

– OnePlus One har overgået alle forventninger

Vi har også samlet specifikationerne fra både OnePlus One og den nye 2´er, så du kan se om det er værd at opgradere, hvis du sidder med One-modellen.

Fik du ikke set den ”nede på jorden”-lancering fra i nat, så kan man via OnePlus´ YouTube kanal se eller gense hele seansen.

Kæmpe galleri med OnePlus 2:

Mere til historien

OnePlus 2 er blevet knap én millimeter tykkere, til gengæld er den blevet 1,1 millimeter lavere og én millimeter smallere. Vægten er forøget med 13 gram, så den lander på 175 gram, altså ikke i den lette ende.

Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram