Galleri: Se alle detaljerne ved OnePlus 2

0

Vi har samlet en lang række billeder af OnePlus 2 samt mange af dens unikke features og detaljer – se dem her.

MereMobil.dk sad i nat 04:05 dansk tid med, da verdens første produktlancering i VR (Virtuel Reality) blev udført af OnePlus under lanceringen af deres 2´er.

OnePlus 2 (Foto: OnePlus.net
OnePlus 2 (Foto: OnePlus.net

Medstifter Carl Pei viste os rundt i deres hovedkvarter, mens han snakkede om design, features og funktionalitet ved OnePlus 2, alt sammen i VR.

– OnePlus 2 er officiel – alt om topmodellen

Hvis ikke man var indehaver af en VR-brille, kunne man smide videoen op på en 3D-skærm og følge den virtuelle oplevelse, men det var ikke nogen stor succes.

Selve produktlanceringen indeholdte dog ikke mange billeder af den nye topmodel, og specifikationerne blev hurtig vidst på skærmen og så var de væk igen. Derfor har vi i nedestående galleri, samlet en lang række billede af OnePlus 2 samt en række af den specifikationer.

Vi vil samtidig anbefale dig at læse vores omfattende artikel om OnePlus 2, hvor vi har samlet alle detaljerne omkring det nye flagskib fra østen, der er klar til salg allerede om fjorten dage – prisen kan du blandt andet læse i vores pris-artikel lige her.

– OnePlus One har overgået alle forventninger

Vi har også samlet specifikationerne fra både OnePlus One og den nye 2´er, så du kan se om det er værd at opgradere, hvis du sidder med One-modellen.

Fik du ikke set den ”nede på jorden”-lancering fra i nat, så kan man via OnePlus´ YouTube kanal se eller gense hele seansen.

Kæmpe galleri med OnePlus 2:

Mere til historien

OnePlus 2 er blevet knap én millimeter tykkere, til gengæld er den blevet 1,1 millimeter lavere og én millimeter smallere. Vægten er forøget med 13 gram, så den lander på 175 gram, altså ikke i den lette ende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer