OnePlus One har overgået alle forventninger

OnePlus har ramt endnu en milepæl med deres One-model. 1,5 millioner solgte eksemplarer og godt på vej til en fordobling i 2015.

Lige op til lanceringen af deres kommende flagskib står det nu fast, deres vildeste drømme er blevet opfyldt langt ud over forventninger og salget af deres første topmodel har nået 1,5 millioner enheder på blot ét år.

Carl Pei - medstifter af OnePlus

Carl Pei - medstifter af OnePlus

Faktuelle data som OnePlus’ stiftere, Peter Lau og Carl Pei, nu kan bryste sig med når de to senere i dag, stiller sig frem på scenen og præsenterer deres topmodel, OnePlus 2.

Kæmpe overblik: Sådan bliver OnePlus 2

I en baggrundshistorie fra Wall Street Journal, fortæller Carl Pei om deres rejse fra iværksætter, produktudvikling, lanceringen af deres første topmodel og frem til nu.

Han kan ligeledes fortælle at selskabet på få år, har fået en medarbejderstab på mere end 900 ansatte, deres smartphone er blevet solgt på mere end 35 markeder og på de første seks måneder af telefonens levetid, opnåede den et salg på 500.000 eksemplarer, det femdobbelte af deres største forventninger, det fortæller Carl Pei i interviewet med Wall Street Journal.

Salget vil stige med ny topmodel

Tidligere på måneden er det kommet frem, at OnePlus igen vil basere salget af den nye topmodel på invitations-systemet, som også blev brugt under lanceringen af One-modellen.

Men hvor produktionen af den første enhed var estimeret på salget af tusinde enheder, er produktionen af 2´eren estimeret på salget af millioner enheder.

Det må derfor estimeres at OnePlus forventer at rammer mere end 2 millioner solgte enheder, alene i 2015. Ikke prangende salgstal i smartphone-industrien, men for et iværksætter selskab med kun én model aktuelt på markedet, er det en ren sensationshistorie, ikke mindst for kritikkerne, der ikke spåede selskabet en lys fremtid, da de offentliggjorde deres vision i 2013.

Vil du følge lanceringen af OnePlus 2 klokken 04:00 i nat, har selskabet lanceret en applikation i Google Play, hvorfra det vil være muligt at se hele seancen med VR-briller. MereMobil.dk vil selvfølgelig følge op på lanceringen i løbet af i morgen.

Mere til historien

Vi har sammensat en kæmpe overbliks-artikel, hvor du kan se flere spændende specifikationer og billeder fra de mange små detaljer, OnePlus den seneste måned, har præsenteret via sociale medier og deres blog omkring 2´eren.

OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
OnePlus 11 lanceres i næste uge

OnePlus er om få dage klar med lanceringen af deres næste topmodel OnePlus 11 samt et nyt headset.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram