Debat: Disse features mangler OnePlus 2

17

OnePlus 2 har sat gang i debattørne – ingen NFC, hurtig opladning, trådløs opladning og USB 3.0 har gjort brugerne skuffede.

Fulgte du gårsdagens lancering af OnePlus 2, så bed du måske mærke i den store debat der fulgte med, kort efter. Selskabet selv kalder 2´eren for ”flagship-killer 2016”, mens brugerne dele vandende.

OnePlus 2
OnePlus 2

Flere medier, der har været heldige at have haft OnePlus 2 i hænderne i ugerne op til lanceringen, har kunne berette og manglende features, nogle værre end andre, hvis man spørg OnePlus´ brugere.

– OnePlus 2: De danske priser

Den største mangel ser ifølge antallet af forumindlæg på selskabets hjemmeside, ud til at være den manglende understøttelse, af NFC (Near Field Communications).

Teknologien har været mange år undervejs, men netop i år, ser NFC ud til at fange kundernes interesse, samtidig med at butikker og betalingstjenester er begyndt at anvende teknologien, som en del af deres infrastruktur til mobilbetaling.

Danske MobilePay, bruger blandt andet teknologien til at gennemføre betalingstransaktioner mellem kunder og butikker. MobilePay er på vej til at runde tusinde danske butikker, der understøtter NFC-betaling.

– Rema 1000 snart klar med mobilbetaling

OnePlus har været ude med en officiel udtalelse til sine brugere, om hvorfor de har sparet funktionen, nu den var til stede i One-modellen. Til det udtaler OnePlus, ”Vores brugere brugt ikke teknologien”.

Lang opladningstid giver ærgrelse

Også opladningsteknologien i OnePlus 2, har fået modvind på selskabets forums, specielt hurtig opladning mener brugerne at produktet mangler.

Ifølge de første tests og OnePlus´ egne fakta, så tager det op imod tre timer og 20 minutter at lade 2´eren op fra 0-100 procent. Det mener brugerne er alt for lang tid!

– OnePlus 2 er officiel – alt om topmodellen

Så er der de brugere, der også mener at produktet mangler trådløs opladningsteknologi. De fleste melder dog, at hvis blot OnePlus 2 havde hurtig opladning via opladerstikket, så ville de stille sig tilfredse.

Brokkehovederne

Der er også en lille portion brugere, der nu de er i gang med at brokke sig over OnePlus 2, lige har et par tilføjelser over manglerne i enheden.

OnePlus 2 - USB Type-C
OnePlus 2 – USB Type-C

Flere nævner, at nu hvor selskabet har valgt at indføre det nye og formentligt fremtidssikre USB Type-C stik i OnePlus 2, så ærgrer det brugerne, at man ikke har givet den hele armen og indført USB 3.0 eller 3.1 standarden.

– Galleri: Se alle detaljerne ved OnePlus 2

I stedet så er det nye stik, forbundet med den aldrende og langsommere USB 2.0 teknologi, som har været standarden i mange år. Enheder der allerede har haft USB 3.0, er blandt andet Samsung Galaxy S5, HTC One M9+ og LG G Flex. Derfor mener brugerne at have skruet USB-versionen en tand op, ville have gavnet navnet ”Flagship-killer 2016”.

Enkelte brugere har også udtryk skuffelse over manglende Infrarød teknologi, der typisk bruges til at kontrollere ens TV med sin telefon. IR-teknologien ses typisk i vores fjernbetjeninger, hjemme i stuerne.

Mere til historien

Hvilken funktion syntes du er den største mangel i OnePlus 2? Er der nogle funktioner der får dig til at fravælge den, eller kan du leve med den, som den er?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer