Debat: Disse features mangler OnePlus 2

OnePlus 2 har sat gang i debattørne – ingen NFC, hurtig opladning, trådløs opladning og USB 3.0 har gjort brugerne skuffede.

Fulgte du gårsdagens lancering af OnePlus 2, så bed du måske mærke i den store debat der fulgte med, kort efter. Selskabet selv kalder 2´eren for ”flagship-killer 2016”, mens brugerne dele vandende.

OnePlus 2

OnePlus 2

Flere medier, der har været heldige at have haft OnePlus 2 i hænderne i ugerne op til lanceringen, har kunne berette og manglende features, nogle værre end andre, hvis man spørg OnePlus´ brugere.

– OnePlus 2: De danske priser

Den største mangel ser ifølge antallet af forumindlæg på selskabets hjemmeside, ud til at være den manglende understøttelse, af NFC (Near Field Communications).

Teknologien har været mange år undervejs, men netop i år, ser NFC ud til at fange kundernes interesse, samtidig med at butikker og betalingstjenester er begyndt at anvende teknologien, som en del af deres infrastruktur til mobilbetaling.

Danske MobilePay, bruger blandt andet teknologien til at gennemføre betalingstransaktioner mellem kunder og butikker. MobilePay er på vej til at runde tusinde danske butikker, der understøtter NFC-betaling.

– Rema 1000 snart klar med mobilbetaling

OnePlus har været ude med en officiel udtalelse til sine brugere, om hvorfor de har sparet funktionen, nu den var til stede i One-modellen. Til det udtaler OnePlus, ”Vores brugere brugt ikke teknologien”.

Lang opladningstid giver ærgrelse

Også opladningsteknologien i OnePlus 2, har fået modvind på selskabets forums, specielt hurtig opladning mener brugerne at produktet mangler.

Ifølge de første tests og OnePlus´ egne fakta, så tager det op imod tre timer og 20 minutter at lade 2´eren op fra 0-100 procent. Det mener brugerne er alt for lang tid!

– OnePlus 2 er officiel – alt om topmodellen

Så er der de brugere, der også mener at produktet mangler trådløs opladningsteknologi. De fleste melder dog, at hvis blot OnePlus 2 havde hurtig opladning via opladerstikket, så ville de stille sig tilfredse.

Brokkehovederne

Der er også en lille portion brugere, der nu de er i gang med at brokke sig over OnePlus 2, lige har et par tilføjelser over manglerne i enheden.

OnePlus 2 - USB Type-C

OnePlus 2 – USB Type-C

Flere nævner, at nu hvor selskabet har valgt at indføre det nye og formentligt fremtidssikre USB Type-C stik i OnePlus 2, så ærgrer det brugerne, at man ikke har givet den hele armen og indført USB 3.0 eller 3.1 standarden.

– Galleri: Se alle detaljerne ved OnePlus 2

I stedet så er det nye stik, forbundet med den aldrende og langsommere USB 2.0 teknologi, som har været standarden i mange år. Enheder der allerede har haft USB 3.0, er blandt andet Samsung Galaxy S5, HTC One M9+ og LG G Flex. Derfor mener brugerne at have skruet USB-versionen en tand op, ville have gavnet navnet ”Flagship-killer 2016”.

Enkelte brugere har også udtryk skuffelse over manglende Infrarød teknologi, der typisk bruges til at kontrollere ens TV med sin telefon. IR-teknologien ses typisk i vores fjernbetjeninger, hjemme i stuerne.

Mere til historien

Hvilken funktion syntes du er den største mangel i OnePlus 2? Er der nogle funktioner der får dig til at fravælge den, eller kan du leve med den, som den er?

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram