Rema 1000 snart klar med mobilbetaling

Rema 1000 overhaler Dansk Supermarked indenom og tilbyder MobilePay-betaling inden sommerferien.

Rema 1000 har annonceret at de ikke vil sidde stille og vente på, at Dansk Supermarked får danskerne til at bruge MobilePay. De vil være med helt fremme, og det kommer de med ny satsning.

MobilePay hos Rema 1000

MobilePay hos Rema 1000

Fra og med 1. juli 2015 vil alle 261 Rema 1000-butikker tage imod betaling via MobilePay. Det kan det norskejede selskab fortælle til Business.dk.

– ”Vi vil gerne give kunderne det, de efterspørger, og dét, de kommer til at efterspørge, og der er ingen tvivl om, at mobilbetaling er kommet for at blive, og der skal vi selvfølgelig være med”, fortæller økonomidirektør hos Rema 1000, Torben Sørensen.

Med den melding tager Rema 1000 førertrøjen på, og overhaler sin danske konkurrent Dansk Supermarked, hvis ambitioner er mindst lige så høje som Rema 1000’s. Hos Dansk Supermarked forventer man, at være klar med mobilbetaling i 600 butikker senest ved udgangen af 2015.

– MobilePay med QR-koder kigger mod udlandet

Med samarbejdet mellem Rema 1000 og Danske Banks MobilePay løsning vil alle med en iPhone, Android eller Windows Phone enhed, kunne betale via MobilePay ved kassen i en Rema 1000 butik, enten via Bluetooth, NFC eller QR-koder.

– ”Lige nu er det Danske Banks løsning, der er længst fremme og mest udbredt i Danmark, så det var oplagt at tage udgangspunkt i deres løsning”, siger Torben Sørensen.

MobilePay-byen tager første skridt

I Horsens, tidligere uofficielt udnævnt som landets MobilePay-by, er seks Rema 1000-butikker allerede klar til at modtage betaling via MobilePay. Løsningen i butikkerne har været testet, og nysgerrigheden har ikke manglet ifølge Torben Sørensen.

– ”Når man vænner sig til det, vil man opleve, det bliver en endnu nemmere måde at betale på”, siger han.

Udviklingen på området for mobilbetaling understreges af Per Østergaard Jacobsen, ekstern lektor på Copenhagen Business School og tidligere konsulent for en international banks mobilsatsning.

– ”Mobilbetaling er kommet for at blive. Vi bruger vores mobiltelefon mere og mere i vores hverdag, og mange forbrugere opfatter det som en lettelse, at man kan gøre alt fra den samme enhed”, siger Per Østergaard Jacobsen.

– Betal portoen med MobilePay

Han tilføjer desuden at vi endnu ikke har set de løsninger der teknologisk er mulige at implementere i detailhandlen.

Flere butikker på vej

Hos Danske Bank er man selvfølgelig stolte og glade for at Rema 1000 tilslutter sig den voksende mængde af supermarkedskæder, der indfører MobilePay-betaling i deres butikker.

– ”Det betyder rigtigt meget for os. Vi vil gerne give de to millioner danskere, der bruger MobilePay, nye muligheder, og jo flere vi kan tilføje, desto flere muligheder er der for danskerne for at betale mobilt”, fortæller chefen for MobilePay-divisionen i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen til Business.dk.

– MobilePay i flere supermarkeder

Mark Wraa-Hansen løfter samtidig sløret for, at man er på vej med flere aftaler i detailhandlen uden at specificere hvilke.

Mere til historien

Danske Banks MobilePay-løsning er den mest udbredte mobilbetalingsløsning i Danmark. Med mere end to millioner brugere er der langt ned til den nærmeste konkurrent Swipp, der per årsskiftet talte omkring en halv millioner brugere.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram