Betal portoen med MobilePay

Kort nyt: Porten kan nu betales med MobilePay

MobilePay er nu integreret i Post Danmarks frimærke-applikation Mobilporto. I korte træk kan betaling af porto i app’en ske med enten kreditkort eller MobilePay. Muligheden for, at betale over mobilregningen, som tidligere var en af betalingsmetoderne, er med opdateringen forsvundet.

Når betalingen skal gennemføres åbnes MobilePay automatisk, og efter indtastning af ens personlige pinkode, kan betalingen bekræftes. Før funktionen virker, skal MobilePay være installeret på telefonen.

MobilePay bruger nu godkendelse med NemID

Mobilporto er indtil nu hentet mere end 600.000 gange, og i marts blev der foretaget over 300.000 transaktioner, oplyser PostNord, som Post Danmark er en del af.

Integrationen med MobilePay fungerer på både Android, iOS og Windows Phone.

Mere til historien

Danske Bank ruller også MobilePay ud i den fysiske verden. Senest er endnu flere supermarkeder kommet med på betalingsløsningen.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.