MobilePay i flere supermarkeder

Danske Banks mobile betalingsløsning, MobilePay, fortsætter den planlagte udbredelse hos Dansk Supermarked i Danmark.

MobilePay er danskernes absolutte favoritløsning, når det kommer til mobilbetaling. Hverken Google, Apple eller en tredjepart har præsteret at få to millioner danskere til at anvende mobilbetaling.

MobilePay

MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Indtil for blot en måned siden, var mobilbetaling i butikker, stadig ganske nyt og uvant, men så kom Dansk Supermarked på banen og indgik en aftale med Danske Bank om MobilePay-løsningen. Første stop blev Føtex i storcenter Nord i Århus, og nu er turen kommet til yderligere fire supermarkeder.

– Nu kan du betale med MobilePay i Føtex

Fra og med i dag, tirsdag den 21. april 2015, bliver det også muligt at anvende MobilePay i Føtex, Nordre Fasanvej på Frederiksberg. I morgen den 22. april, bliver kunderne hos Føtex, Slotsgade i Aalborg, også introduceret for muligheden, herefter Bilka i Horsens den 27. april og til slut i denne omgang, Føtex, Vesterbro i Odense, den 29. april.

– ”Vi er nu klar til at tage næste skridt i planen mod at rulle mobilbetaling ud i alle vores butikker. De fire varehuse dækker store provinsbyer fordelt over hele landet og et varehus i midten af København. Det betyder, at vi får testet løsningen i de butikker, hvor der kommer mange forskellige typer kunder, som kan prøve teknologien af,” siger Dansk Supermarkeds direktør for e-commerce & digital, Kenneth Nielsen.

De tilsammen fem supermarkeder kommer fortsat til at være en del af testfasen, inden Danske Bank og Dansk Supermarked åbner helt op for løsningen, iblandt de 566 butikker som MobilePay skal udbredes til, det skriver Dansk Supermarked i pressemeddelelsen.

– Horsens bliver landets første MobilePay by

– ”Siden vi introducerede MobilePay i Storcenter Nord er flere kunder, unge som ældre, begyndt at bruge det. I dag er det ca. 3 procent, som vælger at betale med telefonen i varehuset. Det er rigtigt flot, og det bekræfter os i, at MobilePay er et godt bud på fremtidens mobilebetalingsløsning i de store kædebutikker i dansk detailhandel,” siger Kenneth Nielsen.

Hos Danske Bank er man ligeledes tilfreds med de indledende test, og ser frem til at kunne tilbyde MobilePay-løsningen til flere butikker i detailhandlen de kommende år.

– “Det er dejligt at se, at kunderne tager løsningen til sig. Nemme og hurtige mobile betalinger går en stor fremtid i møde. Med Dansk Supermarked som initiativtager kommer MobilePay-modellen til at vinde frem i detailhandlen over de næste par år”, spår Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay-divisionen i Danske Bank.

Mere til historien

Dansk Supermarked forventer at der inden for et års tid, vil være en MobilePay-løsning klar i samtlige 566 Føtex, Bilka, Netto og Salling butikker. Konkurrenten Swipp lader stadig vente på sig, men er den nærmeste konkurrent til MobilePay, målt på antallet af brugere.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram