MobilePay i flere supermarkeder

0

Danske Banks mobile betalingsløsning, MobilePay, fortsætter den planlagte udbredelse hos Dansk Supermarked i Danmark.

MobilePay er danskernes absolutte favoritløsning, når det kommer til mobilbetaling. Hverken Google, Apple eller en tredjepart har præsteret at få to millioner danskere til at anvende mobilbetaling.

MobilePay
MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Indtil for blot en måned siden, var mobilbetaling i butikker, stadig ganske nyt og uvant, men så kom Dansk Supermarked på banen og indgik en aftale med Danske Bank om MobilePay-løsningen. Første stop blev Føtex i storcenter Nord i Århus, og nu er turen kommet til yderligere fire supermarkeder.

– Nu kan du betale med MobilePay i Føtex

Fra og med i dag, tirsdag den 21. april 2015, bliver det også muligt at anvende MobilePay i Føtex, Nordre Fasanvej på Frederiksberg. I morgen den 22. april, bliver kunderne hos Føtex, Slotsgade i Aalborg, også introduceret for muligheden, herefter Bilka i Horsens den 27. april og til slut i denne omgang, Føtex, Vesterbro i Odense, den 29. april.

– ”Vi er nu klar til at tage næste skridt i planen mod at rulle mobilbetaling ud i alle vores butikker. De fire varehuse dækker store provinsbyer fordelt over hele landet og et varehus i midten af København. Det betyder, at vi får testet løsningen i de butikker, hvor der kommer mange forskellige typer kunder, som kan prøve teknologien af,” siger Dansk Supermarkeds direktør for e-commerce & digital, Kenneth Nielsen.

De tilsammen fem supermarkeder kommer fortsat til at være en del af testfasen, inden Danske Bank og Dansk Supermarked åbner helt op for løsningen, iblandt de 566 butikker som MobilePay skal udbredes til, det skriver Dansk Supermarked i pressemeddelelsen.

– Horsens bliver landets første MobilePay by

– ”Siden vi introducerede MobilePay i Storcenter Nord er flere kunder, unge som ældre, begyndt at bruge det. I dag er det ca. 3 procent, som vælger at betale med telefonen i varehuset. Det er rigtigt flot, og det bekræfter os i, at MobilePay er et godt bud på fremtidens mobilebetalingsløsning i de store kædebutikker i dansk detailhandel,” siger Kenneth Nielsen.

Hos Danske Bank er man ligeledes tilfreds med de indledende test, og ser frem til at kunne tilbyde MobilePay-løsningen til flere butikker i detailhandlen de kommende år.

– “Det er dejligt at se, at kunderne tager løsningen til sig. Nemme og hurtige mobile betalinger går en stor fremtid i møde. Med Dansk Supermarked som initiativtager kommer MobilePay-modellen til at vinde frem i detailhandlen over de næste par år”, spår Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay-divisionen i Danske Bank.

Mere til historien

Dansk Supermarked forventer at der inden for et års tid, vil være en MobilePay-løsning klar i samtlige 566 Føtex, Bilka, Netto og Salling butikker. Konkurrenten Swipp lader stadig vente på sig, men er den nærmeste konkurrent til MobilePay, målt på antallet af brugere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer