Horsens bliver landets første MobilePay by

3

Horsens skal være førende på mobile betalingsløsninger. Kommunen og cityforeningen går sammen og anbefaler mobilbetaling.

MobilePay
Frisør Salon City Hair i Odense C tager imod MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Kontanterne skal væk fra Horsens, lyder den innovative vision fra Horsens kommune og Danske Bank i en fælles pressemeddelelse. Vejen dertil går gennem mobile betalingsløsninger.

Alle kommunens 44 salgssteder tager nu imod MobilePay som betalingsmiddel, og Cityforeningen vil udbrede mobilbetaling til alle byens butikker.

Konkret betyder det, at borgerne nu kan betale for pas i Borgerservice, gå i svømmehallen eller betale et udestående på biblioteket. Dertil kommer 50 medlemmer af foreningen City Horsens som også tager imod MobilePay. Enkelte håndterer også den konkurrerende løsning Swipp.

– ”Vi opfordrer nu vores 230 medlemmer til i hastigt tempo, at indføre mobilbetaling i deres forretninger. Vi tror på, at mobile betalingsløsninger er fremtiden, og det vil kunne fremme salget og gøre os mere effektive. Derfor er der fuld opbakning til kommunens initiativ,” siger Pernille Perigaard, chef for City Horsens.

Hos tøjbutikken Hansen/Nissen har de gennem noget tid tilbudt mobilbetaling, og her er det særligt de yngre målgrupper, som benytter det. Her mener butikkens leder, at kreditkort og mobilbetaling, er de eneste relevante betalingsmidler, blandt særligt de yngre.

Web-TV: Fremtiden for mobilbetaling set fra New York

Mere til historien

Tilbage i sommeren 2014 blev Randers mobilbetalingsområde. Det skete sammen med betalingsløsningen MeeWallet, som søsatte et pilotprojekt.

Læs også:
MobilePay-brugere skal nu godkendes med NemID

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer