Horsens bliver landets første MobilePay by

Horsens skal være førende på mobile betalingsløsninger. Kommunen og cityforeningen går sammen og anbefaler mobilbetaling.

MobilePay

Frisør Salon City Hair i Odense C tager imod MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Kontanterne skal væk fra Horsens, lyder den innovative vision fra Horsens kommune og Danske Bank i en fælles pressemeddelelse. Vejen dertil går gennem mobile betalingsløsninger.

Alle kommunens 44 salgssteder tager nu imod MobilePay som betalingsmiddel, og Cityforeningen vil udbrede mobilbetaling til alle byens butikker.

Konkret betyder det, at borgerne nu kan betale for pas i Borgerservice, gå i svømmehallen eller betale et udestående på biblioteket. Dertil kommer 50 medlemmer af foreningen City Horsens som også tager imod MobilePay. Enkelte håndterer også den konkurrerende løsning Swipp.

- ”Vi opfordrer nu vores 230 medlemmer til i hastigt tempo, at indføre mobilbetaling i deres forretninger. Vi tror på, at mobile betalingsløsninger er fremtiden, og det vil kunne fremme salget og gøre os mere effektive. Derfor er der fuld opbakning til kommunens initiativ,” siger Pernille Perigaard, chef for City Horsens.

Hos tøjbutikken Hansen/Nissen har de gennem noget tid tilbudt mobilbetaling, og her er det særligt de yngre målgrupper, som benytter det. Her mener butikkens leder, at kreditkort og mobilbetaling, er de eneste relevante betalingsmidler, blandt særligt de yngre.

- Web-TV: Fremtiden for mobilbetaling set fra New York

Mere til historien

Tilbage i sommeren 2014 blev Randers mobilbetalingsområde. Det skete sammen med betalingsløsningen MeeWallet, som søsatte et pilotprojekt.

Læs også:
- MobilePay-brugere skal nu godkendes med NemID

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram