Fremtiden for mobilbetaling – set fra New York

WEB-TV: Fremtiden for mobilbetaling lader vente på sig. Tag med til New York og se hvordan arkedet udvikler sig der.

Selvom smartphones efterhånden er blevet allemandseje og applikationer er et dagligt samtaleemne på arbejdspladser og i medierne, er der ét punkt, der halter for den udbredte teknologi.

Mobilbetaling er over flere år spået til at blive en gamechanger, men der er sket utroligt lidt konkret, for den almindelige mobilbruger.

Vi er stadig ikke der, hvor det er almindeligt at betale med mobilen i dagligvarebutikker, i automater eller kiosker. Det er fortsat den ældgamle kortteknologi, vi hiver op af lommen.

- Podcast: Mobilbetaling – måske dansk kickstart

Stor udvikling i USA

I Danmark arbejder blandt andet Danske Bank, MeeWallet og teleselskabernes fælles selskab Paii på at udbrede mobilbetaling. Selvom der kører pilotforsøg i Randers, er mobilbetaling endnu ikke en del af vores hverdag.

I USA kæmper flere aktører også for at få en bid af den store kage, som mobilbetaling ventes at ville udgøre i fremtiden. I nedenstående indslag fra Jyske Bank kan du komme med til New York, og se hvordan markedet udvikler sig der.

Generelt er forbrugerne mere parate end det som butikkerne og teknologierne kan følge med til. 50 procent af de mobile brugere, er klar til at bruge mobilbetaling inden 2017, lyder det fra Natasha Friis Saxberg fra Jyske Bank i New York.

I kapløbet nævnes Apple som en ”dark horse”. Med 575 millioner iTunes-profiler, hvoraf de fleste har et kreditkort tilknyttet, har Apple verdens største database af kreditkortoplysninger.

- Web-TV: Mobilbetaling står overfor gennembrud

TV: Mobilbetaling set fra New York

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Telefonen er altid med. Når vi forlader hjemmet sker det i 90 procent af tilfældene ikke uden mobilen. Kun 80 procent sørger for at få penge med.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram