Fremtiden for mobilbetaling – set fra New York

WEB-TV: Fremtiden for mobilbetaling lader vente på sig. Tag med til New York og se hvordan arkedet udvikler sig der.

Selvom smartphones efterhånden er blevet allemandseje og applikationer er et dagligt samtaleemne på arbejdspladser og i medierne, er der ét punkt, der halter for den udbredte teknologi.

Mobilbetaling er over flere år spået til at blive en gamechanger, men der er sket utroligt lidt konkret, for den almindelige mobilbruger.

Vi er stadig ikke der, hvor det er almindeligt at betale med mobilen i dagligvarebutikker, i automater eller kiosker. Det er fortsat den ældgamle kortteknologi, vi hiver op af lommen.

Podcast: Mobilbetaling – måske dansk kickstart

Stor udvikling i USA

I Danmark arbejder blandt andet Danske Bank, MeeWallet og teleselskabernes fælles selskab Paii på at udbrede mobilbetaling. Selvom der kører pilotforsøg i Randers, er mobilbetaling endnu ikke en del af vores hverdag.

I USA kæmper flere aktører også for at få en bid af den store kage, som mobilbetaling ventes at ville udgøre i fremtiden. I nedenstående indslag fra Jyske Bank kan du komme med til New York, og se hvordan markedet udvikler sig der.

Generelt er forbrugerne mere parate end det som butikkerne og teknologierne kan følge med til. 50 procent af de mobile brugere, er klar til at bruge mobilbetaling inden 2017, lyder det fra Natasha Friis Saxberg fra Jyske Bank i New York.

I kapløbet nævnes Apple som en ”dark horse”. Med 575 millioner iTunes-profiler, hvoraf de fleste har et kreditkort tilknyttet, har Apple verdens største database af kreditkortoplysninger.

Web-TV: Mobilbetaling står overfor gennembrud

TV: Mobilbetaling set fra New York

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Telefonen er altid med. Når vi forlader hjemmet sker det i 90 procent af tilfældene ikke uden mobilen. Kun 80 procent sørger for at få penge med.

Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram