MobilePay med QR-koder har internationalt perspektiv

0

MobilePay kan nu håndtere QR-koder. Visionen er i fremtiden, at tage internationale markedsandele.

Danske Banks MobilePay løsning er den første og største mobile betalingsløsning til at slå igennem i Danmark. Med mere end to millioner brugere, understreger applikationen sin markedsposition.

MobilePay - PowaTag
MobilePay – PowaTag (Foto: MereMobil.dk)

Den stærke tiltro til applikationen har fået Danske Bank til, at investere massivt i udviklingen af systemet og dens funktionalitet. Det betyder nye muligheder for os forbrugere og en vision om større markeder for Danske Bank.

– Betal portoen med MobilePay

For at ruste sig til nye markeder har Danske Bank annonceret et partnerskab med Powa Technologies. Det er blevet indgået med understøttelse af QR-koder, for at udvikle den mobile betalingsløsning.

Med samarbejdsaftalen mellem Danske Bank og Powa Technologies er målsætningen, at danske forbrugere i fremtiden vil kunne handle internationalt via MobilePay gennem Powa Technologies partnerskaber.

– MobilePay i flere supermarkeder

Brugere af MobilePay vil via applikationen kunne aktivere PowaTag-funktionen der tillader brugeren, at scanne tags fra eksempelvis magasiner, reklamesøjler eller lyd-bidder fra TV- og radioreklamer, for derefter med ét enkelt swipe, at kunne godkende et køb af det produkt hvis tag, man netop har scannet.

– ”Partnerskabet med PowaTag er helt nyt. Vores forhåbning er, at det på sigt kan løfte MobilePay til et nyt niveau, hvor brugerne også kommer til at kunne anvende løsningen udenfor landets grænser”, siger chefen for MobilePay-divisionen i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen.

Først med PowaTag-løsning

Indgåelsen af samarbejdet med Powa Technologies er den første af sin slags hvilket betyder, at løsningen stadig er i udviklingsfasen, men med afsæt i en fælles målsætning om at levere den bedste kundeservice, skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

– MobilePay til netbutikker virker nu med Dankort

Idémand og direktør for Powa Technologies Dan Wagner udtaler, at løsningen er ideel for danske forbrugere, der er blandt verdens mest omrejsende folkefærd. Samtidig er danskerne storforbrugere af international webshop-handel med England blandt favoritområderne at gå shop-amok i.

– ”MobilePay er på både nordisk og globalt plan en imponerende succes. Med PowaTags unikke løsning håber vi at kunne bidrage til, at MobilePay-brugere får en nem, sikker og hurtig adgang til at handle mobilt mange andre steder end i Danmark”, siger Dan Wagner.

6 facts om PowaTags:

  1. PowaTag kan nemt og enkelt konvertere impulser om til et salg og dermed eliminere den ventetid, der ofte fører til afbrudte transaktioner
  2. Offline miljøer og printet materiale kan stadig bruges til online shopping – selv når en butik er lukket
  3. Print, posters og tv reklamer kan også benyttes som salgskanaler ved brug af PowaTag
  4. Med AudioTags kan man via såkaldte infomercials og video/tv-medier transformere lyde til salgsmuligheder f.eks. ved fodboldkampe eller koncerter
  5. Løsningen behøver ingen add-ons – den benytter eksisterende smartphone teknologi
  6. Løsningen forstærker eksisterende betaligsløsninger fremfor at erstatte dem

Video: Sådan fungerer PowerTag

https://www.youtube.com/watch?v=or0L7UnaP6g

Mere til historien

PowaTag har allerede indgået samarbejde med mere end 1.200 brands. Blandt andet Best Western, OVS, Miinto og PWT Group.

Læs også:
– MobilePay er og forbliver gratis for alle.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer