MobilePay er og forbliver gratis for alle

0

Danske Bank slår fast: MobilePay er og bliver fremadrettet gratis at anvende for alle privatforbrugere.

Først hed det sig, at det kun var den første million tilmeldte brugere af MobilePay, der ville kunne nyde godt af gratis overførsler. Men så rettede Danske Bank formuleringen til, gratis for alle frem til 2016.

Danske Bank MobilePay
Danske Bank MobilePay

Nu tager banken et nyt skridt, i det som må betegnes at være Danmarks mest succesfulde bank-applikation. MobilePay forbliver gratis at anvende for alle danskere, uanset bank. Er du erhvervsdrivende, er sagen dog en helt anden.

– Så mange penge overføres via MobilePay

For nogen skal betale gildet, og det bliver de erhvervsdrivende. Danske Bank introducerer tre erhvervspakker. Pakke ét er for de erhvervsdrivende med ét salgssted, pakke to, for de med op til 15 salgssteder og den tredje pakke er for de der måtte have op til 50 salgssteder.

Udmeldingen om regningen for de privates gebyrfrie løsning, bliver dog mere blødt præsenteret af banken.

”Med de tre løsninger giver vi de erhvervsdrivende flere muligheder og større fleksibilitet. Samtidig lancerer vi et helt nyt selvbetjenings-univers, så erhvervskunden online kan skræddersy sin egen MobilePay løsning på en nem og overskuelig måde”, siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay, i en pressemeddelelse.

– Swipp hæver beløbsgrænsen – til angreb på MobilePay

Til større butikskæder, som blandt andet dem Dansk Supermarked står bag, kommer en mere skræddersyet løsning, så betaling via MobilePay kan ske hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt ved kassen i store varehuse.

Det kan dog ikke afvises at regningen for de erhvervsdrivendes MobilePay-løsning, vil blive sendt videre til danske forbrugere, via højere produktpriser. En situation som mange danskere senest oplevede, da man i 2005 gav bankerne lov til at opkræve butikkerne 50 øre per dankorttransaktion, et beløb der blev sendt videre til forbrugerne.

Her præsenteres MobilePay som gratis løsning for alle danskere:

Mere til historien.

MobilePay har aktuelt 1,8 millioner danske brugere, et tal der er stødt stigende. Den forventede årlige aktivitet er på 40 millioner betalinger og 10 milliarder kroner i omsætning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer