Så mange penge overføres via MobilePay

0

Danske Bank har netop offentliggjort nogle sjove fakta om hvor mange penge der overføres via applikationen MobilePay og hvilken dag den bruges mest.

Billede med fakta om MobilePay fra Danske Bank
Billede med fakta om MobilePay fra Danske Bank

Danske Bank har netop offentliggjort nogle interessante oplysninger på deres Facebookside – nemlig hvordan vi betaler eller overfører penge. Bruger vi netbanken, tabletbanken, mobilbanken eller MobilePay?

Betal med MobilePay i webshops

Ifølge Danske Bank, så bruger vi MobilePay mest om fredagen – det er den dag, at der er flest overførsler via applikationen. Tallene fra Danske Bank viser også, at der faktisk sker 56.981 overførsler via MobilePay pr. døgn og gennemsnitsbeløbet er 210,10 kroner.

Mobilbanken bruges 44.274 gange pr. døgn til både betalinger og overførsler. I snit er hver transaktion på 2.000 kroner og de fleste logins sker mellem klokken 08.00 og klokken 22.00.

Tabletbanken bruges 12.986 gange pr. døgn, hvor det gennemsnitlige beløb er 3.000 kroner. De fleste logins sker mellem klokken 17.00 og 22.00.

MobilePay fylder 1 år med næsten 1,5 mio. brugere

Det er fortsat netbanken, der er den mest brugte når det kommer til betalinger og overførsler. I gennemsnit er der 231.956 betalinger og overførsler pr. døgn og det gennemsnitlige beløb er på 5.000 kroner. Mest aktive er brugerne på netbanken mellem klokken 08.00 og klokken 10.00, hvor der altså er flest logins.

Du kan downloade MobilePay gratis i både Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store – og behøver ikke være Danske Bank kunde for at bruge MobilePay.

Mere til historien

MobilePay applikationen er blevet et stort hit på loppemarkeder og generelt hos dem, som gør sig i brugtsalg. Men i år havde Kræftens Bekæmpelse også MobilePay med, som en mulighed hvor man kunne donerer penge. Og 5.900 danskere benyttede applikationen og støttede den gode sag med et gennemsnitligt beløb på 78,50 kroner – så der i alt blev doneret 463.150 kroner via MobilePay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer