MobilePay fylder 1 år med næsten 1,5 mio. brugere

I dag er det et år siden, at Danske Bank lancerede deres applikation MobilePay, som snart runder 1,5 millioner brugere.

Et år med MobilePay (Kilde: Danske Bank)

Et år med MobilePay (Kilde: Danske Bank)

Den 7. maj 2013 var dagen, hvor Danske Bank lancerede deres applikation MobilePay. Der hurtigt blev utrolig populær og var en applikation, som danskerne for alvor tog til sig. Siden lanceringen er der nu næsten 1,5 millioner brugere af MobilePay.

De seneste tal fra Danske Bank er offentliggjort i januar, så meget er sket siden, men dengang var der i gennemsnit 33.102 overførsler pr. dag, hvor det gennemsnitlige beløb, der overføres, var 210,89 kroner. I alt var der pr. 13. januar 2014 overført 922.505.266,13 kroner via MobilePay.

En million danskere har nu MobilePay

Den 11. februar blev MobilePay Business udrullet til erhvervslivet og 9. marts havde de første 100 butikker modtaget betaling med MobilePay Business.

MobilePay applikationen har desuden høstet utallige priser for årets applikation, både ved Danish App Awards og Hello 2014 – Mobile Awards.

 – MobilePay vil måske forblive gratis

For første gang var det også muligt, at bruge MobilePay til at støtte Kræftens Bekæmpelse, da årets landsindsamling fandt sted i starten af april måned. Du kan se hvor meget danskerne støttede med via MobilePay her.

Mere til historien

Danske Bank og MobilePay er langt fra det eneste bud på mobilbetaling, som spøger på det danske marked. Blandt konkurrenterne findes Swipp, Paii og den indtil videre ”ukendte” MeeWallet. MereMobil.dk har talt med firmaet bag MeeWallet, hvilket du kan høre i vores podcast her.

Læs også:

Få nu kode på den smartphone!

De Samvirkende Købmænd: MobilePay er for dyrt

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram