MobilePay vil måske forblive gratis

0

Der har været snak om, at det på sigt ville koste penge at benytte MobilePay, men nu forlyder det at det måske vil forblive gratis på ”person-til-person” betaling.

Danske Bank MobilePay
Danske Bank MobilePay

Danske Bank har fundet en anden at tjene penge på MobilePay på, så de varslede gebyrer er der en stor chance for ikke bliver en realitet. Det skriver Epn.dk.

 – MobilePay fylder 1 år med næsten 1,5 mio. brugere

Som det er i dag er applikationen gratis for de almindelige brugere, mens virksomheder skal betale for at bruge systemet. Og det er de indtægter, som formentlig gør applikationen vil generere et overskud til Danske Bank, oplyser Jesper Nielsen, chef for forretningsudvikling i Danske Bank. Det kan så betyde det ikke er nødvendigt for kunder i andre banker end Danske Bank, at skulle betale gebyr for brugen af MobilePay.

 – MobilePay-succes er dyr for Danske bank

Jesper Nielsen mener heller ikke, at der med den konkurrence, som er på markedet for mobile betalingsløsninger, kan koste penge at overføre penge fra person til person.

– “Man skal passe på med at sige, at alt er gratis for evigt. Men jeg tror, at det fortsat vil være gratis,” lyder det fra Jesper Nielsen.

Jesper Nielsen oplyser desuden, at Danske Bank er i dialog med andre banker om, hvorvidt man kan få systemerne til at snakke sammen, men der er endnu ikke en aftale på plads.

Mere til historien

Danske Bank havde håbet at de hurtigt ville få omkring 300.000-400.000 brugere, men aldrig forventet at nå over de 1,4 millioner brugere, som tilfældet er netop nu på 1 år. Også erhvervslivet ser ud til at tage MobilePay Business til sig. På de tre måneder MobilePay Business applikationen har været på markedet, er mere end 700 virksomheder begyndt at gøre brug af den.

 – De Samvirkende Købmænd: MobilePay er for dyrt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer