Over en million danskere har nu MobilePay

Den er kåret til årets danske applikation, og der er ingen tvivl om at MobilePay fra Danske Bank er et hit. Den er hentet mere end en million gange.

Den populære applikation MobilePay, som Danske Bank står bag, har netop rundet en kæmpe milepæl. Applikationen er nu downloadet af mere end en million danskere, oplyser Danske Bank.

Det er mindre end et år siden, at applikationen blev frigivet – vi skal ikke længere tilbage end maj måned, hvilket også viser danskerne er klar til mobilbetaling, den rigtige løsning har bare ikke været der endnu.

MobilePay er årets app

Det er stadigvæk iPhone-brugere der udgør størstedelen, faktisk hele to tredjedele, mens Android er på 30 procent og de resterende 3 procent er Windows Phone-brugere, som dog også har haft adgang til applikationen i kortest tid.

Danske Bank har med denne app også ramt et enormt antal brugere, hvoraf kun 34 procent er kunde i Danske Bank. Det er i øvrigt de fleste steder, at mændene er i overtal – det er i de fleste byer 6 ud af 10 brugere der er mænd.

Udvalgte virksomheder får adgang til MobilePay

Mere til historien

Det er spændende om det måske skal være Danske Bank, som får indført mobilbetaling i Danmark – netop nu testes løsningen i udvalgte butikker. Hør også vores podcast om mobilbetaling i Danmark.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram