Over en million danskere har nu MobilePay

Den er kåret til årets danske applikation, og der er ingen tvivl om at MobilePay fra Danske Bank er et hit. Den er hentet mere end en million gange.

Den populære applikation MobilePay, som Danske Bank står bag, har netop rundet en kæmpe milepæl. Applikationen er nu downloadet af mere end en million danskere, oplyser Danske Bank.

Det er mindre end et år siden, at applikationen blev frigivet – vi skal ikke længere tilbage end maj måned, hvilket også viser danskerne er klar til mobilbetaling, den rigtige løsning har bare ikke været der endnu.

MobilePay er årets app

Det er stadigvæk iPhone-brugere der udgør størstedelen, faktisk hele to tredjedele, mens Android er på 30 procent og de resterende 3 procent er Windows Phone-brugere, som dog også har haft adgang til applikationen i kortest tid.

Danske Bank har med denne app også ramt et enormt antal brugere, hvoraf kun 34 procent er kunde i Danske Bank. Det er i øvrigt de fleste steder, at mændene er i overtal – det er i de fleste byer 6 ud af 10 brugere der er mænd.

Udvalgte virksomheder får adgang til MobilePay

Mere til historien

Det er spændende om det måske skal være Danske Bank, som får indført mobilbetaling i Danmark – netop nu testes løsningen i udvalgte butikker. Hør også vores podcast om mobilbetaling i Danmark.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MobilePay satte atter rekorder i Black Week

Endnu engang blev Black Week rekordernes tid for MobilePay. Her blev sat rekord for hele ugen og Black Friday.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram