Så meget gav MobilePay til kræftindsamling

Ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling i søndags var det muligt at donere via MobilePay. Det benyttede 5.900 danskere sig af. Se hvor mange penge mobilapp’en kom i bøssen.

Fakta om Kræftens Bekæmpelses landsindsamling 2014

Fakta om Kræftens Bekæmpelses landsindsamling 2014

I søndags holdt Kræftens Bekæmpelse deres årlige indsamling, hvor der endnu engang blev sat landsindsamlingsrekord. Hele 34,6 millioner kroner blev samlet ind, som skal bruges på kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte.

MobilePay-succes er dyr for Danske bank

MobilePay var for første gang en mulighed for de, som enten ikke var hjemme, eller ikke havde kontanter på sig. Og hele 5.900 danskere gjorde brug af overførslen via smartphonen, det oplyser Danske Bank på deres Facebook-side.

 – Over en million danskere har nu MobilePay

Det gennemsnitlige beløb de 5.900 donerede var hele 78,50 kroner, hvilket vil sige, der i alt i søndags blev overført 463.150 kroner via MobilePay.

Mobilbetaling står overfor snarligt gennembrud

Hvad det gennemsnitlige beløb er for de, som støtter med kontanter på ruten er uvist. Men du kan her få en grafisk oversigt over, hvordan beløbet er per husstand i forskellige byer. Her skal så selvfølgelig tænkes, at det ikke er alle der er hjemme eller støtter.

Mere til historien

I alt var der 28.000 frivillige indsamlere, som gik rundt og samlede penge ind. Og der tikker fortsat flere penge ind via girokort og MobilePay, da nogle ikke var hjemme. Det nummer, som man skal sende penge til med MobilePay er 61610801.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram