Betal med MobilePay i webshops

Webshops er det næste skridt for MobilePay.

MobilePay applikation

MobilePay applikationen lader dig betale online

Danske Bank har netop udsendt en opdatering til den populære mobilbetalingsapplikation, der åbner op for muligheden for at handle på internettet med MobilePay.

Fra start er det muligt at betale for eksempel koncertbilletter med Danske Banks betalingsapplikation.

Og inden et år forventer banken at kunne give hovedparten af de over 10.000 danske netbutikker adgang til at tilbyde Mobilepay ved nethandel.

Danske Bank og landets og Nordens største leverandør af online betalingsløsninger, DIBS Payment Services, er gået sammen om at sætte yderligere fart på dansk ehandel.

Fra i dag kan MobilePay benyttes i flere webshops. Blandt andet Billetlugen, Fona, Falck, T. Hansen og Chanti. Det oplyser Danske Bank i en pressemeddelelse.

Du skal dog være opmærksom på, at det i første omgang kun er muligt, hvis du er tilmeldt MobilePay med et MasterCard, et rent VISA-kort, VISA Electron eller Maestro-kort.

Mere til historien

MobilePay applikationen blev frigivet i maj måned 2013 og siden har de høstet utallige priser, samt blevet downloadet mere end 1 millioner gange.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.