Swipp hæver beløbsgrænsen – til angreb på MobilePay

1

De 81 banker, der står bag mobilbetalingsløsningen Swipp, går for alvor til angreb på MobilePay og hæver nu beløbsgrænsen til det højeste i Danmark.

Swipp
Swipp

MobilePay-konkurrenten Swipp har hævet beløbsgrænsen så det nu er muligt at købe varer for hele 10.000 kroner om dagen. Den ellers mere udbredte applikation MobilePay tillader kun køb og overførsler for 1.500 kroner om dagen.

Det nye initiativ fra Swipp skal sætte gang i mobilbetalingerne og gøre løsningen endnu mere attraktiv for både forbrugerne og de erhvervsdrivende.

Swipp udfordrer nu MobilePay

– ”I dag anvendes mobilen primært til overførsler af småbeløb mellem private eller til køb af en kaffe og juice på gaden. Vi vil gerne tage mobilbetalinger til det næste niveau og gøre det mere interessant at bruge mobilen. Derfor hæver vi nu beløbsgrænsen fra 3.000 kr. til 10.000 kr. om dagen,” siger Martin F. Andersen, direktør for Swipp, i en pressemeddelse.

Den nye og langt højere beløbsgrænse giver forbrugerne en større fleksibilitet, samt betyder de nu kan købe både små og store forbrugsgoder med mobilen på niveau med betalingskortet og kontanter.

Swipp har desuden heller ikke nogen årlig grænse for, hvor mange penge man kan overføre, blot der er penge på kontoen.

 – ”Mobilbetalinger bliver samtidig relevant for langt flere butikker. Det gælder f.eks. computerbutikken og cykelhandleren. Hvor de i dag kun kan sælge tilbehør og smådele, kan de nu sælge det meste i butikken. På længere sigt er målet, at du også kan købe en bil hos bilforhandleren med mobilen,” siger Martin F. Andersen.

Swipp er på fem måneder kommet ud i mere end 1.800 butikker i hele landen og hver uge kommer omkring 100 nye butikker til.

Swipp har også betaling i udvalgte butikker

”Vi oplever lige nu et markant skift i markedet, hvor rigtig mange erhvervsdrivende efterspørger vores løsning. Det er især ønsket om at få en mobilbetalingsløsning fra sin egen bank, som tiltrækker mange mindre erhvervsdrivende. Herudover er Swipp Erhverv den billigste betalingsløsning på markedet,” siger Martin F. Andersen.

Den nye beløbsgrænse træder i kraft fra onsdag den 8. oktober 2014.

Mere til historien

Martin F. Andersen fortæller, at de forventer at have en erhvervsløsning klar i 2015.

Læs også
Apple vil eje din tegnebog

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer