Swipp udfordrer nu MobilePay

Swipp udfordrer Danske Banks MobilePay. Højere beløbsgrænser, adgang for alle og butiksbetaling er nogle af tiltagene.

Swipp

Swipp vil tage kampen op mod MobilePay

Danske Banks dominans på mobiloverførsler af penge skal være slut. Swipp udfordrer nu MobilePay, ved at gå direkte efter Danske Banks kunder.

Første skridt er at åbne op for, at Danske Banks kunder både kan sende og modtage penge via Swipp, hvilket hidtil ikke har været muligt, skriver Business.dk.

– ”Swipp skal gøres tilgængeligt for alle. Alle skal kunne få applikationen,” siger den nyudnævnte Swipp direktør Martin F. Andersen til Business.dk.

Ekspert: Beløbsgrænser er vanvittige

Højere beløbsgrænser

Som et andet tiltag vil Swipp også hæve beløbsgrænserne på 3.000 kroner om dagen, og det langsigtede mål er, at grænserne helt skal fjernes.

– ”Jeg vil kunne betale min næste bil med Swipp,” siger Martin F. Andersen.

Der arbejder lige nu 80 medarbejdere på Swipp, og nu skal tempoet skrues op, for at indhente det massive forspring Danske Bank har fået.

Web-TV: Fremtiden for mobilbetaling set fra New York

Butiksbetalinger en vigtig spiller

Danske Bank er begyndt at implementere MobilePay i forskellige forretninger, og her er forspringet ikke større end Swipp regner med at kunne indhente det. Lige nu har Danske Bank 1.975 kunder oprettet på MobilePay Erhverv, mens Swipp har 1.400 kunder. Hvilket er sket på færre måneder end Danske Bank.

Swipp vil have indarbejdet deres system i eksisterende kasseapparatløsninger.

– ”Der er en række udbydere af kasseløsninger og her skal det selvfølgelig virke, ligesom når du betaler med betalingskort. De skal ikke stå sidst på dagen i butikkerne, og tjekke på en telefon, hvor mange der har brugt Swipp. Her skal vi levere en funktionalitet,” lyder det til Business fra Martin F. Andersen.

Danske Bank har en aftale med Dansk Supermarked. Inden for få år skal MobilePay kunne bruges ved kasserne til dagligvare-betaling.

Podcast: Danske iværksættere vil skabe revolution på mobilbetaling

Mere til historien

Mobilbetaling er fremtidens betalingsmiddel, mener alle eksperter. Mange kæmper om markedet, da der er mange penge i omløb. I 2013 blev der omsat for 318 milliarder kroner på Dankortet, ifølge Nets.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram