Swipp udfordrer nu MobilePay

3

Swipp udfordrer Danske Banks MobilePay. Højere beløbsgrænser, adgang for alle og butiksbetaling er nogle af tiltagene.

Swipp
Swipp vil tage kampen op mod MobilePay

Danske Banks dominans på mobiloverførsler af penge skal være slut. Swipp udfordrer nu MobilePay, ved at gå direkte efter Danske Banks kunder.

Første skridt er at åbne op for, at Danske Banks kunder både kan sende og modtage penge via Swipp, hvilket hidtil ikke har været muligt, skriver Business.dk.

– ”Swipp skal gøres tilgængeligt for alle. Alle skal kunne få applikationen,” siger den nyudnævnte Swipp direktør Martin F. Andersen til Business.dk.

Ekspert: Beløbsgrænser er vanvittige

Højere beløbsgrænser

Som et andet tiltag vil Swipp også hæve beløbsgrænserne på 3.000 kroner om dagen, og det langsigtede mål er, at grænserne helt skal fjernes.

– ”Jeg vil kunne betale min næste bil med Swipp,” siger Martin F. Andersen.

Der arbejder lige nu 80 medarbejdere på Swipp, og nu skal tempoet skrues op, for at indhente det massive forspring Danske Bank har fået.

Web-TV: Fremtiden for mobilbetaling set fra New York

Butiksbetalinger en vigtig spiller

Danske Bank er begyndt at implementere MobilePay i forskellige forretninger, og her er forspringet ikke større end Swipp regner med at kunne indhente det. Lige nu har Danske Bank 1.975 kunder oprettet på MobilePay Erhverv, mens Swipp har 1.400 kunder. Hvilket er sket på færre måneder end Danske Bank.

Swipp vil have indarbejdet deres system i eksisterende kasseapparatløsninger.

– ”Der er en række udbydere af kasseløsninger og her skal det selvfølgelig virke, ligesom når du betaler med betalingskort. De skal ikke stå sidst på dagen i butikkerne, og tjekke på en telefon, hvor mange der har brugt Swipp. Her skal vi levere en funktionalitet,” lyder det til Business fra Martin F. Andersen.

Danske Bank har en aftale med Dansk Supermarked. Inden for få år skal MobilePay kunne bruges ved kasserne til dagligvare-betaling.

Podcast: Danske iværksættere vil skabe revolution på mobilbetaling

Mere til historien

Mobilbetaling er fremtidens betalingsmiddel, mener alle eksperter. Mange kæmper om markedet, da der er mange penge i omløb. I 2013 blev der omsat for 318 milliarder kroner på Dankortet, ifølge Nets.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer