Kommentator: Mobilepay begrænsning er vanvittig

TV 2s finanskommentator Ole Krohn kalder begrænsningerne i Mobilepay for ”vanvittige”.

Betal med MobilePay

Betal med MobilePay

MobilePay er en kæmpe succes. Over 1,5 millioner downloads vidner om, at danskerne i høj grad er parate til at tage nye digitale betalingsmidler i brug.

En bankkunde opdagede forleden bagsiden af medaljen, fordi hun ramte beløbsloftet på 1.500 kroner per dag og 50.000 kroner om året. Banken spærrede efterfølgende både indgående og udgående betalinger på MobilePay.

– ”Det virker grotesk, at Danske Bank i store kampagner udreder brugen af MobilePay, så det kan bruges til betaling i butikker og restauranter, men samtidigt har så snævre grænser, at en hel del af de over 1,4 millioner kunder vil ramme loftet,” lyder bredsiden fra finanskommentator på TV 2, Ole Krohn.

Nu kan mobilen endelig lave kaffe

Kravet er fastsat af Finanstilsynet. Hvis kunderne skal undlade at identificere sig med deres CPR-nummer, er beløbsgrænsen sat på 50.000 kroner om året. Konkurrenten Swipp har ikke samme loft, er meldingen fra Sydbank.

Ole Krohn mener grænserne for brugen af MobilePay, som betalingsmiddel, er et tilbageslag om udviklingen i Danmark.

– ”Det er et helt forkert signal at sende fra Finanstilsynets side, når det samtidigt er højt på regeringens agenda, at vi skal vælge digitale løsninger. Åbenbart skal vi ikke bruge dem for meget, for så vanker der en straf,” lyder det fra Ole Krohn.

Link: Se indslaget hvor Ole Krohn udtaler sig om MobilePay

Mere til historien

MobilePay drives af Danske Bank. Alle kunder, uanset pengeinstitut, kan benytte MobilePay til overførsler og betalinger.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram