Kommentator: Mobilepay begrænsning er vanvittig

1

TV 2s finanskommentator Ole Krohn kalder begrænsningerne i Mobilepay for ”vanvittige”.

Betal med MobilePay
Betal med MobilePay

MobilePay er en kæmpe succes. Over 1,5 millioner downloads vidner om, at danskerne i høj grad er parate til at tage nye digitale betalingsmidler i brug.

En bankkunde opdagede forleden bagsiden af medaljen, fordi hun ramte beløbsloftet på 1.500 kroner per dag og 50.000 kroner om året. Banken spærrede efterfølgende både indgående og udgående betalinger på MobilePay.

– ”Det virker grotesk, at Danske Bank i store kampagner udreder brugen af MobilePay, så det kan bruges til betaling i butikker og restauranter, men samtidigt har så snævre grænser, at en hel del af de over 1,4 millioner kunder vil ramme loftet,” lyder bredsiden fra finanskommentator på TV 2, Ole Krohn.

Nu kan mobilen endelig lave kaffe

Kravet er fastsat af Finanstilsynet. Hvis kunderne skal undlade at identificere sig med deres CPR-nummer, er beløbsgrænsen sat på 50.000 kroner om året. Konkurrenten Swipp har ikke samme loft, er meldingen fra Sydbank.

Ole Krohn mener grænserne for brugen af MobilePay, som betalingsmiddel, er et tilbageslag om udviklingen i Danmark.

– ”Det er et helt forkert signal at sende fra Finanstilsynets side, når det samtidigt er højt på regeringens agenda, at vi skal vælge digitale løsninger. Åbenbart skal vi ikke bruge dem for meget, for så vanker der en straf,” lyder det fra Ole Krohn.

Link: Se indslaget hvor Ole Krohn udtaler sig om MobilePay

Mere til historien

MobilePay drives af Danske Bank. Alle kunder, uanset pengeinstitut, kan benytte MobilePay til overførsler og betalinger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer