Kunder i Dansk Supermarked skal kunne betale med MobilePay

Nu tages der hul på mobilbetalingen hos Dansk Supermarked. I første omgang bliver det hos syv kaffebarer i detailkæden.

Betal med MobilePay

Betal med MobilePay

Dansk Supermarked lukker nu den populære mobilbetalingsapplikation MobilePay ind i varmen i Bilka og Salling varehuse. Fra i dag kan kunder betale med MobilePay i de syv Starbucks-kaffebarer.

– ”På sigt er ambitionen, at kunderne også skal kunne betale mobilt ved kasserne, når de handler dagligvarer,” det konstaterer Danske Bank og Dansk Supermarked i en fælles pressemeddelelse.

Betalingen ved kasselinierne i Netto, Føtex, Bilka og Salling er dog et år eller to ude i fremtiden ude i fremtiden, sådan siger Peter Kjærgaard, souschef i Danske Banks presseafdeling til Politiken.dk.

Podcast: Mobilbetaling – dansk virksomhed kan måske kickstarte det

Dansk Supermarked satser dog ikke entydigt på MobilePay.

– ”Vi begynder i det små og gør os erfaringer og lytter til kunderne undervejs,” konstaterer Jørgen Klüwer, e-commercedirektør i Dansk Supermarked, i en pressemeddelelse. Her nævner han også, at forskellige teknologier er under overvejelse.

Der sker en masse på mobilbetalingsfronten og der er ingen tvivl om, at mobiltelefonen kommer til at få en central rolle i betalingen både i fysiske butikker og webshops.

– “Når 1,2 millioner danskere allerede har MobilePay i lommen og aktivt benytter løsningen som betalingsmiddel, så skal vi selvfølgelig stille den mulighed til rådighed. Samarbejdet med Danske Bank er fra vores side et led i en øget satsning på at understøtte kundernes brug af mobiltelefonen,” skriver Jørgen Klüwer.

Randers er klar med mobilbetaling i butikkerne

Mange har dog været skeptiske overfor mobilbetaling i større butikker, men skal man tro Danske Bank så vil det blive en realitet inden for få år.

Antallet af virksomheder/butikker, der kan modtage betaling nærmer sig 1.000 på landsplan, hvilket er spredt indenfor brancher med alt fra tøjbutikker, caféer, læger, frisørsaloner og cykelhandlere. Foruden de der er tilmeldt har 5.000 yderligere butikker udvist interesse.

Mere til historien

Alene herhjemme findes flere forskellige mobilbetalingsløsninger, hvor MobilePay dog er den applikation, som har opnået flest downloads med hele 1,2 millioner downloads. Konkurrenterne er MeeWallet, Paii og Swipp.

Læs også:

MobilePay fylder 1 år med næsten 1,5 mio. brugere

– Flere betalingstjenester er godt for forbrugerne

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram