Du kan også betale i udvalgte butikker med Swipp

Danske Bank gik egne veje med MobilePay, mens de fleste andre banker gik sammen om Swipp, som også kan anvendes til betaling i udvalgte butikker.

Swipp

Swipp

Mobilbetalingen i Danmark er i gang med en rivende udvikling, som senest har budt på teleselskabernes tjeneste Paii, men også MobilePay og Swipp gør sig i udvalgte butikker.

 – Paii – teleselskabernes mobilbetaling er klar

 

Tilbage i januar skrev Politiken, at Swipp nu også var nået ud til erhvervsdrivende ligesom konkurrenten MobilePay. Dengang var Café Ib Rehne Cairo i Sønderborg den første, der tog imod betaling via Swipp. Men også andre små erhvervsdrivende benyttede løsningen, hvilket formentlig var testbutikker.

For nu kunne det se ud til, at der nu kommer flere butikker på. Jyske Bank har nemlig udsendt en SMS-besked til deres kunder, hvor de fortæller om de nye regler for Swipp, der omhandler muligheden for betaling i udvalgte butikker, som skilter med det.

Der er dog indtil videre kun tale om en løsning til de små erhvervsdrivende, der agerer i bankerne som privatpersoner.

Danske Bank: Konkurrence er godt for forbrugerne

Mere til historien

Swipp er et samarbejde mellem Nordea, NykreditArbejdernes Landsbank, Spar Nord, Sydbank,
Jyske Bank og Lokale Pengeinstitutter.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.