Du kan også betale i udvalgte butikker med Swipp

Danske Bank gik egne veje med MobilePay, mens de fleste andre banker gik sammen om Swipp, som også kan anvendes til betaling i udvalgte butikker.

Swipp

Swipp

Mobilbetalingen i Danmark er i gang med en rivende udvikling, som senest har budt på teleselskabernes tjeneste Paii, men også MobilePay og Swipp gør sig i udvalgte butikker.

 - Paii – teleselskabernes mobilbetaling er klar

Tilbage i januar skrev Politiken, at Swipp nu også var nået ud til erhvervsdrivende ligesom konkurrenten MobilePay. Dengang var Café Ib Rehne Cairo i Sønderborg den første, der tog imod betaling via Swipp. Men også andre små erhvervsdrivende benyttede løsningen, hvilket formentlig var testbutikker.

For nu kunne det se ud til, at der nu kommer flere butikker på. Jyske Bank har nemlig udsendt en SMS-besked til deres kunder, hvor de fortæller om de nye regler for Swipp, der omhandler muligheden for betaling i udvalgte butikker, som skilter med det.

Der er dog indtil videre kun tale om en løsning til de små erhvervsdrivende, der agerer i bankerne som privatpersoner.

- Danske Bank: Konkurrence er godt for forbrugerne

Mere til historien

Swipp er et samarbejde mellem Nordea, Nykredit, 
Arbejdernes Landsbank, Spar Nord, Sydbank,
Jyske Bank og Lokale Pengeinstitutter.

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram