Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Note 4 test. Lollipop til HTC One. Stor batteritest og det forvirrende iPhone valg. Velkommen til ugens highlights.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk

Ugen sluttede, med salgsstarten på den længe ventede Samsung Galaxy Note 4. Den nye phablet i den populære Note-serie er bestemt et tjek værd, hvis du er i målgruppen, for en fantastisk spændende notat- og kalender enhed.

Midt på igen var der gode nyheder, til ejere af Sony Xperia Z2 og Z2 Tablet. Disse er blevet opdateret til Android 4.4.4, men derudover indeholder opdateringen også en lang række interessante Sony-nyheder. F.eks. den nye version af telefonens batterisparefunktion.

HTC var ude og love Android 5.0 Lollipop til HTC One inden for 90 dage. Selvom det lyder godt, skal vi lige huske på, at kalenderen på det tidspunkt så siger februar 2015. Hurtigt? Det ved jeg ikke, men måske det bare er rart for køberne af mobilen at vide, at de bliver opdateret.

Der kommer hele tiden nye apps og spil, men hvad med de gamle? Virker de ikke mere? Vi har samlet tre glemte spil til mobilen. Engang var det dem, alle talte om, men de holder stadigvæk.

På netværksfronten bragte vi også en historie om, at engelske teleselskaber måske nu tvinges til at roame på hinandens netværk, for i højere grad at undgå mobilhuller. Her i Danmark starter et nyt samarbejde om at forhindre radiodøde nybyggerier.

Hitlisten over de ti historier som du absolut ikke bør springe over, findes herunder.

Top 10 highlights uge 45 2014

  1. Batteritest af 13 aktuelle smartphones
  2. Hvilken iPhone skal jeg vælge? (web-TV)
  3. Top 10: De mest solgte mobiler i oktober
  4. Apple redder nu din gamle iPhone
  5. Gmail app på Android får kæmpe opdatering
  6. Honor 6 – overraskende god smartphone (test)
  7. Stor opdatering til Google Calendar på Android
  8. Disse nye mobiler kan købes i november
  9. Samsung Galaxy Note 4 – genial assisten (test)
  10. Sony Xperia Z3 Tablet Compact (test)

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer