Stor opdatering af Google Calendar på Android

Google frisker kalenderen op på Android med en helt ny Google Calendar applikation.

Google har skrevet, en helt ny kalenderapplikation til Android, som virkelig byder på mange nyheder. Til en vis grad har den indbygget mere intelligens omkring kalenderaftalerne.

Udover det nye designudtryk, der følger Googles nye linjer for det de kalder Material Design, kan den nye Calendar app, også oprette aftaler næsen selv.

Kalendersystemet vil nu automatisk trække begivenheder ud af mailindbakken. Det kan være restaurantreservationer, flyrejser eller koncerter. Når der oprettes aftaler i kalenderen vil Calendar forsøge, at hjælpe med at udfylde informationerne mens der skrives.

Google lover også bedre overblik over ens kalenderaftaler, og introducerer nu såkaldt ”Schedule view” som viser de kommende aftaler.

Den nye kalenderoplevelse er allerede ude på enheder der kører Android 5.0 Lollipop. I de kommende uger bliver den tilgængelig på telefoner med Android 4.1 og fremefter. Lidt senere følger en udgave til iOS.

Hvis ikke du vil vente på, at Google frigiver opdateringen, til din enhed, så har Android Police lagt et installationslink ud.

Mere til historien

Google er også ved at rulle en opdateret mailapplikation ud. Gmail app 5.0 til Android har blandt andet mulighed for at håndtere flere mailkonti. F.eks. kan du kører Outlook-mails side om side med Gmails.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram