Nu kan du købe Samsung Galaxy Note 4 i Danmark

0

Samsungs populære phablet-serie får fra i dag af et nyt medlem. Galaxy Note 4 rammer, med lidt forsinkelse, de danske butikshylder.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Den længe ventede nye generation af Samsungs populære phablet-serie, Galaxy Note 4, lander på hylderne i de danske forretninger i dag.

De tre store teleselskaber Telenor, TDC, Telia og 3 har alle taget Note 4 i sortiment. Derudover vil en lang række andre salgskanaler, blandt andet ProShop.dk, Bibob.dk og Elgiganten, også have produktet i sortimentet.

Bemærk. Der er her ved salgsstarten ret store prisforskelle. Bare blandt de to ovenstående butikker er der 650 kroner at spare, ved at vælge den ene frem for den anden. Priserne på mobilmarkedet er generelt meget flyvske, så det kan hurtigt ændre sig. Samsungs vejlede pris for Note 4 er 5.999 kroner.

Note 4 kommer til Danmark, med en smule forsinkelse. Ved produktlanceringen i Berlin den 3. september var meldingen, at Note 4 kom til Danmark i oktober, men vi måtte altså vente helt til den 7. november.

Læs om Galaxy Note 4

Imponerende skærm

Galaxy Note 4 kommer med en forbedret ny S Pen og imponerende 5.7 tommer Super AMOLED-skærm. Den nye S Pen er blevet mere præcis og nøjagtig, end det vi så på forgængeren.

Skærmen fremstår med sin QHD-opløsning helt vildt skarp og meget lysstærk.

Samsungs nye phablet tilføjer også et nyt, og elegant design til Galaxy-serien. Den har fået afrundede hjørner og metalramme. Specielt metalrammen løfter oplevelsen af produktet markant.

Telefonen har 32 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med 128 GB hukommelseskort.

Galaxy Note 4 er i butikkerne fra i dag i farverne “Charcoal Black”, “Frost White”, “Bronze Gold”.

Anmeldelse: Læs vores store test af Galaxy Note 4

Video: S Pen på Note 4

https://www.youtube.com/watch?v=dAr_m7GQhpE

Mere til historien

Vi anmeldte forgængeren Note 3 til topkarakter og med konklusionen, når størrelse giver mening. Konklusionen på Note 4 blev, at den desværre kun kunne trække fem stjerner hjem.

Læs også
Nye mobiler i november

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer