Disse nye mobiler kommer i handlen i november

OVERSIGT: Vi har samlet en liste over de smartphones, der lander på hylderne i de danske butikker, i løbet af november.

Et af årets højdepunkter for mobilproducenterne er julehandlen, og den sparkes snart i gang. En af de mest ventede telefoner dette efterår er Samsungs populære phabletserie Galaxy Note, der kommer i den fjerde udgave på det danske marked, i starten af november.

Foruden Galaxy Note 4 er der dog også andre telefoner, som kommer til de danske mobilkøbere i denne måned.

Vi har herunder samlet de modeller, som snart lander i de danske telebutikker.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Der er ingen tvivl om, at den af de enheder, som har salgsstart i november, flest har set frem til er Galaxy Note 4 fra Samsung. Den næste generation i den populære Note-serie.

 – Galaxy Note 4 – her er den

Ligesom de øvrige Galaxy Note-produkter så kommer Note 4 også med den kendte S-Pen, der giver en række nye muligheder end dem man kender fra betjeningen med ens egen finger.

Designmæssigt ligner Note 4 sig selv, dog har den hentet en smule inspiration i Alpha-serien, da en metalkant afstiver telefonen, som dog fortsat er udformet i plastik på bagsiden.

 – Samsung Galaxy Note 4 – runder 4,5 millioner solgte eksemplarer

Derudover kommer Galaxy Note 4 med en skærm på 5,7 tommer (opløsningen er 2560 x 1440 pixels og 520 ppi), Qualcomm Snapdragon 805 2.7 GHz quad-core processor, 3 GB RAM og Android 4.4.

Galaxy Note 4 får en vejledende pris på 5.995 kroner uden abonnement.

Salget af Galaxy Note 4 starter fredag den 7. november og den vil blive forhandlet hos blandt andet Telia, TDC og 3. Telia oplyser, at de får Note 4 i farverne black, white og gold.

Lumia 530 (Foto: Microsoft Devices)

Lumia 530 (Foto: Microsoft Devices)

Nokia Lumia 530

Lumia 530 kommer i både en single-SIM 3G og dual-SIM 3G-variant. Det bliver den første Lumia-telefon under 100 Euro, der får glæde af de Microsoft-services og innovationer, som der findes i topmodellerne.

Lumia 530 offentliggjort – se pris og tilgængelighed

Det betyder blandt andet du får seneste version af Windows Phone 8.1 med Action Center, quad-core Qualcomm Snapdragon-processor, 4 tommer LCD-skærm samt integration af Microsoft-services som Skype og Microsoft Office.

Telefonen kommer med 4 GB intern hukommelse, som kan udvides med SD-kort op til 128 GB – oveni det får du også 15 GB gratis plads i skyen med Microsoft OneDrive.

Lumia 530 kommer i handlen hos blandt andet 3. Pris uden abonnement er omkring 700 kroner.

Andre enheder:

Foruden ovenstående produkter kommer Google Nexus 6 by Motorola og Huawei Ascend Mate 7 også i handlen.

 – Nexus 6 – her er priserne

Teleselskabet 3 får også Sony Xperia E1 i sortiment i november måned.

 – Sony har netop præsenteret Xperia E1

Samsung Galaxy Young 2 og Galaxy Trend Plus lander også på hylderne inden for de nærmeste uger.

Honor 6

Honor 6 (Foto: MereMobil.dk)

Honor 3C, som er den anden telefon med Honor-brandet, lander også i handlen i midten af november. Prisen ventes at blive omkring 1.300 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Huawei har også lige haft salgsstart i slutningen af oktober på deres nye ”brand”, Honor-serien, hvor Huawei-navnet ikke er nævnt og som giver fuld valuta for pengene. Den første telefon i med Honor-brandet er Honor 6.

Læs også:
Web-TV: Honor 6 – de første indtryk

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram