Samsung Galaxy Note 4 solgt i 4,5 millioner eksemplarer

Den populære phablet-enhed, Galaxy Note 4, er på den første måned solgt i 4,5 millioner eksemplarer, hvilket dog er mindre end forgængeren.

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 4 er endnu ikke kommet på det danske marked, men bliver tilgængelig i de danske butikker den første uge af november måned.

Den nye generation af den populære phablet er kommet til salg på de første markeder og har nu rundet et salgstal på 4,5 millioner eksemplarer på den første måned. Det skriver News1.

Forgængeren Galaxy Note 3 blev på første måned solgt i 5 millioner eksemplarer. Den blev dog også frigivet i flere lande samtidig.

Læs mere om Galaxy Note 4

De 4,5 millioner eksemplarer inkluderer umiddelbart ikke den nye Galaxy Note Edge, der også lander i de danske butikker i november.

Mere til historien

Umiddelbart var det ikke sikkert Galaxy Note Edge kom på det danske marked, da det er en nichetelefon. Men Samsung har netop meldt ud, at telefonen kommer til salg i Danmark i november.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.