Honor 6 – de første indtryk

Web-TV: Honor 6 er en prisfornuftig Android smartphone som let kan konkurrere med de etablerede brands. Se her vores første indtryk og web-TV om Honor 6.

Hvis du køber Honor 6 får du en rimelig kraftig processor og en flot Full HD skærm på 5 tommer. Men du får også en telefon der er til at betale. Vi taler en vejledende pris på 2.499 kroner og en brugeroplevelse der sagtens kan matche, hvad vi finder på langt dyrere telefoner.

Se de første indtryk af Honor 6

God brugeroplevelse

Jeg har prøvet telefonen i en kortere periode. Honor 6 skuffer ikke, men på enkelte punkter kunne der godt strammes op.

Det gode er blandt andet kameraet på 13 megapixels som Sony har leveret sensor og optik til. Opløsningen er 13 megapixels og billederne bliver faktisk rigtigt gode. Selv i mørke omgivelser bliver resultatet helt flot.

Brugeroplevelsen er helt igennem god. Alt kører hurtigt og flydende uden ventetider eller lags. Jeg er dog temmelig træt af beskedtastaturet som godt nok har Swype, men opbygningen er generede og mine skrivefejl er enormt omfattende.

Læs mere om Honor 6 og se specifikationerne

Honor 6 kommer med 3 GB RAM og 16 GB brugerhukommelse. Efter installation af mine sædvanlige applikationer har jeg stadig 10 GB ledig. Du kan udvide hukommelsen med op til 64 GB via MicroSD-kort.

Den første dom over Honor 6 er positiv. Rigtigt meget telefon for pengene.

Billeder af Honor 6

Screenshots fra Honor 6

Fotos taget med Honor 6

Mere til historien

Det er Huawei der producerer Honor 6, men meningen er, at Honor skal være et selvstændigt varemærke som ikke bærer ”Huawei”-navnet.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram