Honor 6 – de første indtryk

0

Web-TV: Honor 6 er en prisfornuftig Android smartphone som let kan konkurrere med de etablerede brands. Se her vores første indtryk og web-TV om Honor 6.

Hvis du køber Honor 6 får du en rimelig kraftig processor og en flot Full HD skærm på 5 tommer. Men du får også en telefon der er til at betale. Vi taler en vejledende pris på 2.499 kroner og en brugeroplevelse der sagtens kan matche, hvad vi finder på langt dyrere telefoner.

Se de første indtryk af Honor 6

God brugeroplevelse

Jeg har prøvet telefonen i en kortere periode. Honor 6 skuffer ikke, men på enkelte punkter kunne der godt strammes op.

Det gode er blandt andet kameraet på 13 megapixels som Sony har leveret sensor og optik til. Opløsningen er 13 megapixels og billederne bliver faktisk rigtigt gode. Selv i mørke omgivelser bliver resultatet helt flot.

Brugeroplevelsen er helt igennem god. Alt kører hurtigt og flydende uden ventetider eller lags. Jeg er dog temmelig træt af beskedtastaturet som godt nok har Swype, men opbygningen er generede og mine skrivefejl er enormt omfattende.

Læs mere om Honor 6 og se specifikationerne

Honor 6 kommer med 3 GB RAM og 16 GB brugerhukommelse. Efter installation af mine sædvanlige applikationer har jeg stadig 10 GB ledig. Du kan udvide hukommelsen med op til 64 GB via MicroSD-kort.

Den første dom over Honor 6 er positiv. Rigtigt meget telefon for pengene.

Billeder af Honor 6

Screenshots fra Honor 6

Fotos taget med Honor 6

Mere til historien

Det er Huawei der producerer Honor 6, men meningen er, at Honor skal være et selvstændigt varemærke som ikke bærer ”Huawei”-navnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer