Her er priserne på Nexus 6

Nexus 6, Googles nye Android 5.0 Lollipop smartphone, koster fra 5.500 kroner. Se priserne på Nexus 6 her.

Danske Nexus 6 priser

Google Nexus 6

Nexus 6, som er Googles nye Android-flagskib, lander hos de danske forhandlere senere på året, og det bliver en stor telefon både fysisk, hastighedsmæssigt og ikke mindst på prisen.

Som vi tidligere har nævnt er priserne på de nyeste Nexus-enheder, Nexus 6 og Nexus 9, ikke længere så lave, som det har været tilfældet på de foregående Nexus modeller.

- Her er alle Googles Nexus nyheder

Den første forhandler, som er klar med officielle danske priser på Nexus 6, er ProShop.dk. Der netop nu tager imod forudbestillinger.

Priserne starter fra 5.499 kroner for den billigste som er med 32 GB hukommelse. Vil du have 64 GB udgaven skal du regne med 5.999 kroner. Begge varianter fås i en sort og hvid version.

Hukommelsen på Nexus 6 kan ikke udvides.

- Sådan er Android 5.0 Lollipop

Nexus 6 har 5,96 tommer AMOLED-skærm med QHD-opløsning (1440 x 2560 pixels). Telefonen har 13 megapixels kamera med optisk billedstabilisator. Blitzen er cirkulær, hvilket vil sige den omkranser linsen på bagsiden. Frontkameraet er på 2.0 megapixels.

Vægten på Nexus 6 ligger på 184 gram og telefonen måler 159,3 x 83 x 10,1 millimeter.

Til at holde Android 5.0 Lollipop flyvende har Nexus 6 Qualcomm Snapdragon 805 processor på 2,7 GHz.

- Stor test: Derfor er Nexus 6 fremragende

Hvornår Nexus 6 er klar til levering er der lige nu ikke nogen dato på. Sandsynligheden taler for, at det kan blive midt i november.

Mere til historien

Nexus 6 blev offentliggjort den 15. oktober 2014. Det er Motorola, som Lenovo ejer, der står bag hardwaren på telefonen.

Læs også:
- Her er priserne på Nexus 9

Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram