3 glemte spil til mobilen der stadig er det hele værd

TIP: I en tid med konstante opdateringer og nye opfindelser, er det let at glemme hvad der tidligere var populært. Her bringer vi tre spil, til mobilen, du sikkert har glemt, men som stadig er din opmærksomhed værd.

På de forskellige applikationsbutikker dukker der med jævne mellemrum nye spil op, der straks opnår stor popularitet, men som efter kun ganske kort tid allerede er røget i glemmebogen, da et nyt og mere interessant spil er dukket op.

Men at et spil ryger i glemmebogen, er ikke nødvendigvis det samme, som at det ikke længere er så godt, som det plejede at være.

I denne artikel, bringer vi dig tre eksempler på mobilspil, der har haft deres storhedstid, men som stadig har potentialet, til at garantere en masse timer med god underholdning.

1. Wordfeud

Wordfeud er et norsk udviklet spil, der i sin udformning og grundlæggende koncept minder meget, om det klassiske brætspil Scrabble.

Kort og godt, handler Wordfeud om at sammensætte ord, med de brikker man har til rådighed, på det virtuelle spillebræt. Ligesom i Scrabble giver hvert bogstav et forskelligt antal point. Deltageren med flest point ved spillets afslutning har vundet. Med Wordfeud kan man konkurrere mod sine venner , og udfordre dem i en rigtig ordkrig.

Wordfeud kan downloades til Android og iOS og Windows Phone. Det er gratis at hente til de to førstnævnte platforme, men det koster 17 kroner, hvis du ønsker at downloade spillet på en telefon med Windows Phone.

2. Quiz Battle

Vi bliver i det skandinaviske hjørne, for næste spil på listen er Quiz Battle, der er udviklet af det danske magasin Illustreret Videnskab.
Quiz Battle er, som navnet indikerer, et quiz spil hvor man undervejs får stillet en række spørgsmål, med fire svarmuligheder, som man skal besvare indenfor 30 sekunder.

Spillet tager udgangspunkt et tilfældigt sted på spillepladen, hvorfra man skal bevæge sig ud på rov efter spørgsmål og point.

Den der når spillepladsens centrum først, med flest point, har vundet. Quiz Battle er et spil, der bygger på multi-player funktionen, hvilket giver mulighed for, at kæmpe mod sine venner eller fremmede, som Quiz Battle selv kan søge efter og vælge for dig.

Quiz Battle kan hentes gratis til Android og iOS.

3. Angry Birds

Selvom Angry Birds er blevet udgivet i et utal af versioner, så er det den originale version af spillet, der har opnået størst popularitet. Spillets popularitet er dog ikke hvad den har været, men spillets kvalitet kan der ikke pilles ved.

Angry Birds er et yderst simpelt spil, som også er ganske simpelt at forklare. Angry Birds går ud på, at skyde grønne grise og bokse ned med små arrige fugle, som man affyrer fra en katapultrampe.

Spillet består af flere niveauer, som man skal gennemføre, for at komme videre. Heldigvis er der et stort antal baner, så Angry Birds er garant for en stor del underholdning.

Angry Birds kan gratis downloades til Android, iOS.

Mere til historien

At spiludviklere kan opnå stor popularitet, med deres spiludgivelser til smartphones, er Flappy Bird udvikleren Dong Nguyen et levende eksempel på. Populariteten blev større end han havde regnet med, hvilket medførte at han traf beslutningen om at fjerne spillet, fra de forskellige applikationsbutikker.

Fortsat undren over Flappy Birds forsvinden

Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram